anonim_4396
| Anonim întreabă:

Hey TPU, am o mare problema.
Taica-miu este ultima mizerie de om posibila si ca sa trec direct la subiect nu se spala pe maini aproape niciodata dupa ce merge la baie. Inainte sa spuna cineva ca poate daca i se zice sa se lase de obiceiul asta de parazit inceteaza am incercat deja si evident ca pe o ureche a intrat pe alta a iesit, poate o solutie este sa-i dau cu ceva in cap dar nu prea pot sa fac asta din pacate. Pe langa asta mai are si prostul obicei sa nu puna mana la gura cand tuseste decat atunci cand zici ca-si scuipa plamanii, doamne ajuta macar asa in cazuri mai speciale se gandeste putin.
Intrebarea mea este ce boli ar putea fiinta asta sa-mi dea in curand din cauza ca nu e in stare sa aiba grija de el si sa faca un lucru de baza cum ar fi spalatul pe maini dupa ce mergi la baie.
In rest ce sa spun rugati-va pentru mine.
Multumesc big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| SpiridusulTuca a răspuns:

Asa sunt aproape toti. De fapt ce spui tu nu sunt chestii foarte rele, sunt altii care scuipa peste tot sau nu se spala. Ce sa faci asa sunt oamenii necivilizati

| tudorvolcano a răspuns:

Dacă până acum nu ai luat nicio boală, mai nimic.
Te-ai imunizat deja la mare parte din microbii care îi poartă prin simplul fapt că stai în aceași casă cu el.

Igiena este foarte bună și recomandată. Insistă în a-i spune să se spele pe mâini, dar fără multe argumente, ci spune-i doar de fiecare dată când îl prinzi că iese de la baie „Spală-te pe mâini".

| AlinMrs a răspuns:

Deci nu pot sa ma abtin sa nu rad la cum ai descris situatia laughing)
Si ca idee nu prea ai ce face, nu de alta da m-am confruntat si eu cu persoane de genu si stiu cum e.
O solutie ar fi sa te muti in alta casa, si asta cu prima ocaze. Rezolva cam toate problemele.

| Alexandra9998386 a răspuns:

Bună, igiena personala este extrem de importanta, dar nu o putem impune nimănui, mai ales parintelui tau. Ai o fobie specifica, nu poti lua nici o boala de la acesta.

| unom12345 a răspuns:

În medie, 21 de zile îi ia unui om să își însușească un obicei. Încearcă să îi arăți că nu e mare brânză. Nu durează decât 30 de secunde. Pare a fi leneș și inconștient. Desigur că pot fi împrăștiate tot felul de bacterii și virusuri nocive.