Nu incerca, medicii nu recomanda sa bei energizante ba chiar iti poate afecta si sanatatea daca bei excesiv
Nimic special, in cel mai rau caz nu mai poti dormi in ziua respectiva
Se intampla ca nu o sa o mai poti bea si pe a-5-a, o sa fii prea plin si de asta.
Iti da ariiipi
) te simti ca in paradis atata tot daca bei 5 te simti in rai adica mori
))
Problema la energizante este că provoacă insomnii. Chestia e că energizantele astea conțin foarte multa cofeină și foarte mult zahar. Dacă consumi o cantitate prea mare de energizant sau îl consumi în combinație cu alcoolul poate avea un efect nu prea plăcut asupra sănătății tale. Nu spun acum că nu trebuie să consumi energizante doar că trebuie să ai grijă.
Depinde...din ce stiu o doza de energizant contine cofeina cat 4 cafele.Deci vreo 16 cafele plus zahar la greu si mii de chimicale.O bomba pentru organism!
Eu am consumat si mai multe intr-o zi, daca esti tanar si sanatos, nu te afecteaza foarte rau, doar o stare urata, de amețeala, durere de cap, tremuratul mâinilor si a corpului. Nu este sanatos deloc si iti afecteaza putin inimioara! Nu recomand acest lucru, am ajuns sa cred ca nu te ajuta cu nimic si de cativa ani nu prea am mai consumat decat 1-2 pe an.
anonim_4396 întreabă: