| daniel500 a întrebat:

ieri vorbeam cu prieneta pe messinger si am inceput sa ne certam si mi-a dat bloc si am avut o cadere nervoasa si mam batut si mi-am dat cu palmele in cap si am simtit o caldura si dupa 2 ore a incept sa ma dora putin capul, e ceva grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| WarHammer02 a răspuns:

Salut! In primul rand.wtf?! Frate nu face chestii din astea pentru o fata.iar daca relatia e serioasa deacutiile se tin fata in fata ca na..in ziua de azi tehnologia mai mult prosteste si distruge relatiile.In al doilea rand nu ai nimic e normal doar pune ceva gheata si vei fi ok!

| daniel500 explică (pentru WarHammer02):

E o relati de 2 ani si, ea e din alt oras, si am avut o cadere nervoasa, dar mersi

2 răspunsuri:
| Emmy125 a răspuns:

Daca doare putin nu e grav. Mai grav stai cu psihicul. Ar trebui sa-ti controlezi nervii.