Da, dusurile sunt bune. Nu ai argument contra decat faptul ca, consumi apa. Daca nu vrei sa consumi asa multa apa fa doar dimineata pentru doata ziua... Baia pe cap nu este asa buna deoarece cureti tot sebumul din par, ce este o substanta care mareste rezistenta firului de par. Succes!
Un dus dimineata e bun, dar daca iesi imediat in frig si nu te imbraci bine, s-ar putea sa racesti, si daca mai trebuie sa stai si prin vreo statie de autobuz, nu te sfatuiesc sa te apuci de dusuri dimineata! Asteapta putin sa mai vina caldura, si atunci poti face dus fara pericolul acesta! Fundi?
Eu zic ca da, de ce nu. Un dus de dimineata te mai revigoreaza iar daca transpiri si mai bine ca, cu ocazia asta scapi de transpiratie. Sper ca te-am ajutat. Funda?
Buna! dusurile de dimineata te fac foarte fresh! eu ti le recomand din toata inima! dar na, este si problema ca daca te trezenti de dimineata poate nu ai chef! dar eu ti le recomand!
Sincer cu dusurile de dimineata sunt 2 variante.Varianta 1 daca este vara da poti face un dus ca este foarte cald si peste noapte transpiri si nu poti pleca asa la munca. Varianta 2 pe timp de iarna eu sincer nu recomand sa faci dus dimineata ca te poti imbolnavi foarte usor. Faci un dus seara ca iarna nu transpiri peste noapte ca doar nu ai 35 de grade in casa. Spor la dus.
Joeytribbiani123 întreabă: