| mariavlad1990 a întrebat:

Https://ibb.co/TMh4b5CK
Cine poate sa îmi spună ce scrie pe aceasta recomandare,
Trebuie sa fac și niște analize,
Sumar urina, hemoglobina glucozată,... Sincer mi-a spus dar nu le am reținut, și nu înțeleg.
Mulțumesc,

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Sincer, nu inteleg nimic.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Te duci la medicul de familie el trebuie sa iti "traducă" ca are aia un scris de tot rahatul nimic nu se intelege, sau te duci inapoi si intrebi ce a scris si scrii tu pe o alta foaie dupa original.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Hemoglobina glicozilată asa se numeste nu glucozata cum zici tu, aia o faci cand ai diabet si inseamna glicemiile pe trei luni in urmă

| eliancodrut a răspuns:

Tu nu trebuie sa le retii. Mergi la laborator, iti ia sange, dai proba de urina si ridici rezultatele cand iti pune ca sunt gata. Pe rezultatse vede clar ce analize ai facut.
Aceste analize trebuie sa le platesti, deoarece nu sunt pe trimitere cu analize gratuite.

| eliancodrut a răspuns:

Apropos, dacca esti asigurat, iar recomandarea este de la un oarecare medic, mergi la medicul de familie sa-ti dea o trimitere pentru analize gratuite.

| Aszcde a răspuns:

Trebuie sa inteleaga asistenta care ti le face, nu tu.
Am inteles... coaluograma. E ceva cu coagularea sangelui.
Prima nu o inteleg, nu deduc.
Am cerut AI-ului sa citeasca si spune asa:
"Se menționează "regiuni glandulare", "ficat", "glucoză" și "coagulare", sugerând o evaluare a funcțiilor hepatice și a metabolismului glucozei, precum și a coagulării sângelui."
Sanatate!