| Elelena65 a întrebat:

Îmi tot apare e gât o pată roșie care mă mănâncă și uneori mă doare, iar pielea se decojește. Am fost la dermatolog și mi-a spus sa dau cu niște creme timp de o săptămână, după ce am terminat tratamentul totul a fost bine dar după câteva zile a reapărut iar pata. Am fost iar la doctor și mi-a zis ca e normal sa apara din nou. Acum după ce m-am uscat pe par cu feonul s-a intensificat durerea unde am pata, am dat cu crema recomandata de doctor dar nu cedează durerea, si nu știu ce sa fac. Mi e teamă să nu fie vorba de o alergie. Chestia e ca numai pe gât îmi apare, în alte zone nu. Ce as putea sa fac? Este posibil ca caldura feonului sa fi facut mai rău și de aceea să mă doară?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.