Raphael...:intram p acest site sa ajutam.nu sa ne dam destepti
...
deci eu am fqt operatia d "apendicita'(daca eu vreau sa ii zk asa, asa ii zic indiferent daca e corect sau nu, aici nu asta conteaza) sh p mine m-a durut in partea dreapta sh operatia tt in dreapta ti.o face
...te pup
ai grija d tine
Nu se scrie "apendicita", ci apendicita! Nu poate fi in stinga sau dreapta decit in capul cuiva incult cu draci, fiindca e o boala, nu un organ sau obiect... Apendicita este afectiunea in care apare o inflamatie a apendicelui. Acuma ghici ce-i ala apendice si unde se afla?
Raphaele,daca e sa o luam asa,nici ardei nu se spune ardel... cu toatea astea e folosit de multa lume, nu cred ca, conteaza atat de mult.
Observ ca nu conteaza cum e corect, spune fiecare cum il taie capul. GRESIT! Cine spune 'ma doare migrena'? Ok, atunci la plamani exista boala numita PLAMANIE nu pneumonie, in loc de constipatie zicem ASTUPATIE si re-inventam limba romana. SIDA in care parte e? Dar boala lui Alzheimer? Nu mai vorbesc de boala lu' Calache, e binecunoscuta. Ca sa fie clar, cititi raspunsul lui Raphael si adaugati detaliul ca apendicele se afla in partea dreapta, mai jos de ficat. Sanatate!
IngerashuThauDulce întreabă:
DamianaBn120804 întreabă: