Am facut ecografie si la rinichi si cai urinare nu am nimic, iar referitor la pneumonie nu am nici cel mai mic simptom de asa ceva
La mine e doar o mancarime total suportabila si uneori pe neresimtita undeva aproape de zona vezicii si atat.
O infectie netratata corespunzator poate face complicatii, atacand mai multe organe.
Concluzie: daca bacteria este sensibila la ampicilina, atunci fa tratamentul cu ea, iar dupa tratament verifica (laborator) daca a disparut!
Nu ai cum să faci pneumonie la o bacterie care se găseşte în uretră decât dacă eventual o înghiți. Bacteria poate da pneumonie când e în plămâni nu în penis. Asta am vrut să spun.
Clar o sa merg la medic sa mi dea reteta si oi vedea ce tratament imi da, faza e de unde e luata sau cum se ia bacteria asta si daca e ceva nasol sau nu
Am inteles. Faza e ca nu inteleg ce bacterie e asta si de unde a aparut sau mai clar cum se ia de s-a localizat fix pe uretra. Cat de grava e bacteria asta sau? O sa merg oricum sa mi se dea reteta sa iau tratament pentru ea clar...
Bacteria este parte din flora ta, nu ai luat-o de nicăieri. Ai un sistem imunitar foarte scăzut în perioada asta şi trebuie neapărat să aflii de ce. Începe prin a face analizele şi cu numărătoarea diferențiată a globulelor albe să aflii dacă nu cumva ai neutropenie.
Am analizele facute acum o saptamana si sunt perfecte, o sa iau tratament pentru asta si sa vad daca dispare, multumesc...
Ar trebui să dispară de la tratament, nu e ceva greu de tratat.
Mai sunt nevoit sa stau cateva zile asa, poate sa se agraveze sau?
Nu o să se agraveze, dar o să te mănânce şi o să fie supărător.
Infectiile le poti lua aproape oriunde.
Doar lipsa tratamentului este periculos, daca microbii nu sunt recunoscuti de sistemul imunitar si nici nu sunt tratati in mod corespunzator.