| rapa a întrebat:

Intrebarea mea este daca mai scap si cum de colesterol, multumesc frumos

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Justmed a răspuns:

Sper ca sti ca, colesterolul este cantitatea de grasimi din sange ...pentru a scapa de un surplus de colesterol va trebuie sa porti in spate un regim alimentar sanatos ...scuzama ca te intreb.De unde sti ca ai colesterol?

| rapa explică (pentru Justmed):

De la medicul de familie pnm...

| Justmed a răspuns (pentru rapa):

Sti de ce? credeam ca incurci colesterolul cu cine stie ce altceva

| rapa explică (pentru Justmed):

Nu mi a spus doctoru de familie... si am si sintomu de la colesterol ma dor incheieturilehappy

| Justmed a răspuns (pentru rapa):

Ma gandeam eu. colesterolul nu are legatura cu incheieturiile ...colesterolul este nivelul de grasime din sange...te-ai inselat!

| Adina77 a răspuns:

De colesterol marit, cred ca vrei sa spui.
Da, scapi.Incearca prin regim, sunt pe net o multime de regimuri cu alimente care scad colesterolul.
Poti lua Omega 3.
Si daca dupa vreo 3 luni de zile nu scade,treci pe statine, recomandate de medicul de familie.
Adica Simvastatina, Atorvastatina.etc,ce crede el ca merge la tine.
Si nu te mai stressa.
Stressul creste colesterolul.

| benteudarius a răspuns:

Te-ar putea ajuta urmatorul articol: http://www.bendo.ro/diete-pentru-scaderea-colesterolului/

| Maria_Sabrina_1997 a răspuns:

Mai greu, dar ai putea sa incerci. Colesterosul nu este o boala grava, dar este o boala ca oricare alta care iti face si rau. Un regim strict bazat pe legume fructe carne slaba si lactate degresate mai exact lipsa de grasimi ar putea sa te ajute. Dar colesterolul creste si pe sistem nervos la unele persoane deci daca esti stresat/a iti face rau. Pe aceste sfaturi, poti folosi uleiul de peste, adica OMEGA 3 care te ajuta nu numai in probleme cu colesterolul cat si pentru inima. Sunt sanatoase si nu au reactii adverse. Bafta, si sa te faci bine! :*