| pisciutza19 a întrebat:

Ketorol e bun și pentru dureri menstruale? Am dureri premenstruale dar totodata ma doare si un dinte am o carie si trebuie să ajung la dentist dacă iau îmi calmează ambele dureri?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca Ketonal, este bun atat pentru durerile dentare, cat si pentru cele menstruale.
Sfatul meu este sa tratezi cat mai repede caria, caci pastilele nu fac bine organismului, chiar daca pe moment calmeaza durerea.
Poti incerca pentru durerile menstruale: ceai de coada-soricelului, combinat cu ceai de cretisoara.

3 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Pentru durerea de masele incearca Clindamicina sau Augmentin, Iar pentru dureri menstruale Naldorex sau No-spa forte. De asemena de la farmacie poti cere/cumpara orice alt produs farmaceutic care are in compozitie cel mai mare continut de substante care atenueaza efectul PROSTAGLANDINEI. In cazul in care produsele farmaceutice nu dau rezultatele scontate ai putea incerca sa folosesti si unele remedii naturiste cum ar fi :
- Berea; care are un efect relaxant asupra musculaturii in general si amelioreaza imediat durerea,
- Ceaiul de menta care are acelasi rol, fiind un relaxant muscular (mai bland), care diminueaza crampele menstruale.
-Ceaiul de ghimbir din care 2-3 cani consumate zilnic contribuie la reducerea rapida si foarte eficienta a crampelor menstruale.
- Radacina de valeriana reprezintade asemenea o optiune buna pentru calmarea durerii, chiar daca este utilizata in mod special pentru tratarea insomniilor.
- Uleiul de luminita de seara este un alt remediu potrivit pentru reducerea incidentei crampelor menstruale, fiindca are efect de scadere a intensitatii crampelor menstruale.
Multa sanatate! http://www.sfatulmedicului.ro/Ciclul-menstrual/crampele-menstruale_9866

| Freya1 a răspuns:

Sunt calmante dar nu stiu cat te ajuta incearca si vezi.Cel mai bun este nospa

| anonyymuusss a răspuns:

Pentru durerile dentare poți încerca ibuprofen și pentru crampele menstruale încearcă ceai de ghimbir ( razi ghimbir, proaspăt curățat, vreo 2-3 lingurițe și le pui in 1 L apa clocotita, lași 15 min, apoi bea infuzia).