anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-a pus naibii să mănânc ieri peşte (se numeşte chinezesc, cică) şi mi-a rămas un os în gât..am mâncat pâine şi alte alimente, am băut diverse băuturi.ce pot face să-l scot? Simt că mă hârjâie ceva pe gât.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Doamne, e nasol, te ai grăbit, vezi ca osul ăla de peste poate migra in corp si se infige in organ, undeva si sapă, bea ceva fierbinte, ceai cafea poate coboară din gît si il poti elimina prin scaun. Nu stiu ce sa zic, esti fată?

| T0T a răspuns:

Aștepți. O să dispară.

| LePotato a răspuns:

Daca nu scapi..eu zic sa te duci la doctor, cred ca ti-l scoate cu un fel de "penseta", tocmai d-asta nu mananc eu peste.(mai ales peste d-ala plin de oasesad )

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Un prieten a patit la fel si a stat o zi, a stat doua si nu i-a trecut, asa ca s-a dus la doctor si i l-a scos imediat, fara durere!