Sunt 2 cauze importante:
1. Durata medie de viata a femeilor este mai mare decat a barbatilor, din cauza modului de viata, muncii fizice, muncii periculoase, etc.
2.De regula sotiile sunt mai tinere decat sotii, uneori chiar cu mai multi ani, asa ca mor mai tarziu, chiar daca traiesc tot atatia ani.
Nu este o regula sa stii, sunt cazuri cînd el moare mai devreme decît ea, dar sunt si situatii cînd ea moare mai repede si ramîne el vaduv,. totul depinde si de genetica omului daca el sau ea provin din familii longevive in care părintii au apucat 80-90 de ani atunci asa va trai si ea sau el, daca părintii au decedat tineri 50-60 de ani asa o sa fie si in cazul lor, genetica la nastere este foarte importanta la fel ca si in cazul bolilor daca unul din parinti a avut cancer sau diabet asa va mostenii si copilul.
Sunt de acord cu tine, dar uita-te intr-un cimitir si ai sa-mi dai dreptate.in aproape toate familiile ingropate impreuna barbatul a murit cu mult timp inaintea femeii
La mine a fost invers. Mama a murit in 2000 iar tatal, anul trecut in aprilie.
Speranta de viata e mai mare la femei cu cativa ani in lume iar barbatii sunt mai viciati de obicei.
Eu nu am astfel de pasiuni cautatul prin cimitire si printre cruci, o zi frumoasa va doresc.
A deci tu ai furat ghivecele cu flori
Cred că...nu,precis nu te-ai uitat și la data nașterii.
Multumesc pentru comentariul ironic.nici pentru mine nu e o pasiune, dar merg la tata si la bunici. poate tu nu iti respecti neamurile decedate
Condoleanțe.inseamna ca faceti parte din procentajul mic cand e invers.dar de regula e cum am zis eu, se poate verifica
De egoisti. Sa nu ramana singuri ca nu avea cine-i ingriji.
Acum gluma, gluma, dar te-ai uitat si la data nasterii? Poate ei erau mai batrani decat ele cand au murit. Sau te-ai uitat la cei care au murit in timpul razboiului?
Nu a fost un comentariu ironic poate asa vi s-a parut.
Asa sunt genetic programati barbatii, majoritatea sa crape mai devreme ca femeile, nu conteaza ca au muncit greu fizic sau nu, si in Germania am observat cam acelasi lucru, barbatii au trait mai putin ca femeile ca ani, in majoritatea cazurilor asa este.
Wow, ai dat funda unui raspuns care nu e gresit, dar e departe de raspunsul real
raspunsul real: pentru ca femeile sunt indoctrinate PUTERNIC de mici sa se simta frumoase, iar pentru asta trebuie sa se ingrijeasca, cat pot de tare, iar asta le intra in instinct... TOATA viata (nu pot sa uit maica-mea la 70+ de ani isi vopsea parul)
chestie care se aplica la barbati FOARTE RAR si e departe de a fi aceeasi "religie" ca la femei
Și mie mi-a murit mama, prima dată. Și-apoi, tatăl. Chiar dacă au fost tineri.
Poate că femeia de "101 ani", a decedat cu multi ani in urmă, pe când avea 70 de ani, doar că nu a mai rămas nimeni din familie, care să treacă data/anul decesului pe placa mormantului. Sunt zeci de morminte așa...
Condoleanțe,Dumnezeu sa-i odihneasca.nu am zis ca 100% mor barbatii primii dar cam 90% da din cate am observat eu.la femeia de 101 ani e posibil ce zici tu dar m-as mira. oricine moare il ingroapa cineva. daca nu are pe nimeni il ingroapa de la primarie si tot i scrie pe cruce data cand moare
Dumnezeu sa-i odihneasca! Mama avea 64 de ani cand a murit iar tata 89.
Andreia98 întreabă: