| Anonimu7384 a întrebat:

M-aș putea opera de circumcizie fara sa am fimoza sau altceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Desigur ca poti avea circumcizie la cerere, dar trebuie sa faci operatia la un cabinet sau spital "privat", fiindca nu se considera "urgenta" sa te poti opera la spitalul de stat.
Evreii fac circumcizie la cativa anisori din motive religioase, iar arabii o fac pentru a se pastra o igiena mai buna a pensiului.

| mihai69 a răspuns:

Poți să te operezi pentru a ți se face circumcizie, nu de circumcizie, că nu e o afecțiune!
Și da, evident că o poți face și fără să suferi de fimoză. Dar de ce ai vrea să te automutilezi dacă nu e absolut necesar?!?

| doctorandus a răspuns:

Poti, dar nu e recomandat. Nu vei mai simti ce simteai inainte (la facut sex).

Daca esti circumcis in copilarie, n-ai de unde sti diferenta. Dar ca adult vei fi constient de diferenta.

| doctorandus a răspuns (pentru doctorandus):

Deci, da, o poți face, dar pe urmă s-ar putea să-ți pară rău.

| siriusblack98 a răspuns:

@doctorandus iar vorbesti sa nu adormi pe TPU. Ai facut tu operatie de circumcizie sau te iei dupa ce zic altii pe internet care nu au facut nici ei? Mergi la somn omule.

Pentru autorul intrebarii, DA poti face la un cabinet privat contra-cost. Si NU, penisul NU se desensibilizeaza, am facut eu aceasta operatie acum 9 ani si totul e foarte ok.

| Anonimu7384 explică:

Da e musai la spital privat?