| SDC a întrebat:

Ma doare capul, am febra da nu mare 38, 2 ma dor si ochi, am luat paracetamol da nu sia facut efectul, nu stiu ce sa mai fac, deseara trebuie sa fac revelionul cu prieteni si trebuie sa imi revin! Daca ati patit la fel, poate ma ajutati, si am uitat am si ameteli, si un disconfort total! daca ma ajutati cu sfaturi dau funda, vot, orice, numai sa imi treaca!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ριтιкαα a răspuns:

Pff si eu am avut de aface cu asa ceva. Era un virus in aer. Ia nurofen raceala si gripa. bea mult ceai de lamaie. M rog mananca si lamaie. dormi mult. si stai cat mai mult la caldura adica imbracate gros, gros de tot, bagate in patura plapuma ce ai tu. du-te langa soba calorifer. si stai asa in jur de o ora2. Pana transpiri ca lumea. asa iti va trece raceala :* bafta:*

1 răspuns:
| SuperGirl122222222222 a răspuns:

Bea un ceai fierbinte cu multa lamaie,ia un Teralu, e super bun, sau un fervex.paracetamol nu e bun de nimic.am patit la fel, am crezut ca ma ia naiba.si am luat Teraflu.si 2 zile.eram nou nouta.bine ca eu eram grav.dar,poti face o baie fierbinte, bei beai, si teraflu...insanatosre grabnica, si distractie placuta deseara!