| eduard1029 a întrebat:

Ma ingrijorez pentru problemele din trecut ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă aparțin trecutului, la ce te mai uiți înapoi?
Nu te înțeleg, poți dezvolta idea?
Pa, pa.

| fabiola a răspuns:

Alege in locul ingrijorarii o posibila reparare a problemelor! Daca nu mai poti face nimic, impaca-te cu gandul ca ai invatat ceva din acele lucruri!

| JeSa a răspuns:

Sa nu treci printr-o depresie- usoara, sau printr-o pasa rea. Oricum, un motiv exista, daca nu-ti da pace, si te face sa actionezi asa...
PS - iti recomand cu caldura, un psiholog. Te va ajuta, pe cuvant! (Trebuie sa-ti recapeti increderea in tine!)
Numai bine si sanatate.

| Cleona a răspuns:

Lasa-ti problemele in trecut, si priveste inainte!

| ZoeyMe a răspuns:

Daca ai o intrebare nu ezita sa o scrii aici http://just-ask-zoey.blogspot.com si vei primi garantat raspuns.

| francesca89 a răspuns:

Trecutul te bantuie uneori...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va trebui sa-ti impui sa uiti din trecut acele lucruri care te macina si chiar nu te ajuta cu nimic! Asupra lui nu mai poti reveni. Desi consecintele lui se rafsrang peste prezent si viitor. Fa "pace" cu trecutul si mergi mai departe. Va fi greu insa nu imposibil.

| treideca44 a răspuns:

Ai nevoie de o amnezie big grin

| nustietot a răspuns:

Dragul meu, daca vrei sa discutam imi poti spune ce fel de probleme si vom reusi impreuna sa scapi de aceasta problema da-mi add la id andreeutza_2606@yahho.com