| Elelena65 a întrebat:

Maine am programare la stomatologie și mai mult ca sigur trebuie să îmi facă anestezie pentru că am o carie la o masea. Imi este teamă să nu fac șoc anafilactic, deoarece am avut niște probleme cu alergiile în trecut iar când m-au testat acum câțiva ani intr-un cabinet stomatologic, mi s-a înroșit mâna în care mi-au facut testarea la anestezie și mi-au spus că este posibil să fie alergie. Am facut recent testare la alergologie și a ieșit că nu sunt alergică, iar acum câteva luni am avut o intervenție chirurgicală la o unghie și nu am avut nimic de la anestezie, dar totuși îmi este teamă. Este posibil să fac alergie la anestezie din moment ce acum câteva luni nu am avut nimic și mi-au facut cu același anestezic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| TrevorMan a răspuns:

Cel mai bine ii spui stomatologului si el stie substantele ce si cum