| adrian_7273 a întrebat:

Maine am un meci si este destul de devreme... 7 jumatate dimineata si eu stiu ca masa trebuie luata cu 3 ore inainte de antrenament/meci. daca nu as manca inainte asta miar afecta mult performanta fizica?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Bianca26bb a răspuns:

Depinde ce mananci, eu nu sunt informata de acest lucru. Insa cred ca daca seara mananci mult, eu una nu ma trezesc cu pofta de mancare imensa. Mai cred ca daca iti e foarte foame, poti lua paine prajita si cu ceai, care nu au cum sa iti faca rau.
In plus, si eu merg la antrenamente, si mananc imediat inainte de a merge acolo, si nu mi se intampla nimic. Eu poate gresesc... dar ma indoiesc, totusiwinking

2 răspunsuri:
| adeana a răspuns:

Ai putea sa iei o masa mai usoara, ca sa ai energie pentru meci. La ora aia nici nu poti manca prea mult. Eventual niste cereale cu lapte.

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Niste cereale cu lapte nu strica