| Dennissel a întrebat:

Maine ma duc sa fac analizele si tata a zis ca vor fi de la A-Z asta ce inseamna? cat va dura?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Raniia a răspuns:

Nu te mai ingrijora, mai mult de 5-10 minute nu dureaza, cu tot cu pregatirea materialelor necesare pentru recoltarea sangelui.Nu uita-sa nu mananci dimineata! Succes!

| AliGab a răspuns:

Tatal tau s-a referit la faptul ca vor fi amanuntite si cat se poate de complete. Cat va dura nu stiu sa spun, dar sper ca nu mult happy. Sanatate

| Dennissel explică (pentru AliGab):

In ce consta aceste analize?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Adică vor fi nişte analize mai amănunţite atâta tot.
Analize de sânge ştiu şi eu ce îţi mai face.
Te pup!

| AliGab a răspuns (pentru anonim_4396):

Probabil coprocultura ("rahat") si urina (acestea vor fi cerute in recipiente separate inainte sa te duci la analize). Mai mult intreaba-l pe tatal tau. El iti poate da amanuntele necesare. Te pup si eu.

| beautifulpeople a răspuns:

Poate ca a vrut sa spuna ca acolo va scrie tot si vor fi amanuntite

| victoria95 a răspuns:

A vrut sa spuna cu asta de la A-Z. ca iti va face analizele pe tot corpul.adica o sa-ti faca un control maxim.

| Dennissel explică (pentru victoria95):

Si in ce consta acest control?