Mamica ta va trai! Daca a ajuns la reanimare si este sub observatie cred ca pericolul a trecut.Medici cred ca -si dau toata silinta sa o salveze dar sa nu uiti ca medicul suprem este Dumnezeu.Tu crede numai, si totul va fi bine.O seara cu mult liniste si pace sufleteasca iti doresc si sanatate mamei tale!
Nu va muri, stai fără griji. Am avut și eu în familie o astfel de problemă, însă totul s-a terminat cu bine. E foarte important că mama ta este sub observație medicală în acest moment, fiindcă altfel era un risc destul de mare. Este posibil să suporte o intervenție chirurgicală în viitor, depinde însă de mai multe aspecte. Cert este că se poate remedia, deci repet, stai liniștită, ai grijă de dânsa, și ajut-o cât poți tu de mult să își revină. Însănătoșire grabnică, și multă sănătate!
Pai asa se zice ca la 2 infracturi este posibila moartea, deoarece la fiecare infract suferit o parte din inima moare,
oricum nu ai de ce sa iti faci griji o sa se faca bine
Mama mea a suferit un microinfarct la 25 de ani si apoi cand m-a nascut pe mine, medici au zis ca daca ai mai mult de 2 infarctrui din astea cu siguranta mori
Din cate stiu eu la infarct se moare
nu stiu ce sa zic succes si dumnezeu sa te ajute