| ioana3432B a întrebat:

Medic bun ORL Ramnicul Vâlcea. Cineva specializat în septoplastie și reducerea cornetelor nazale prin radiofrecvență. Am avut în trecut consultați ORL în care am avut diagnosticul de,, Deviație ușoară de sept nazal cu hipertrofie a cornetelor inferioare’’ și am primit tratament acasă care nu a fost functionat și am fost programată apoi pentru intervenția de micșorare a cornetelor prin radiofrecvență dar doctor a anulat intervenția așa ca nu am insistat pe subiect deoarece sufăr de atacuri de panică și anxietate dar în ultima vreme nu mai pot respira bine pe nas și aș dori să fac intervenția după un consult. De asemenea știe careva cam cat ar costa aceste intervenți împreună sau separat fără asigurare.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Neagracaceara a răspuns:

Doct Păun Oana si doct Popescu Novac