Asa cum a spus calitro, mergi la un medic dermatolog. Dar mai inainte de acesta trebuie sa mergi la medicul de familie care iti va da o trimitere catre medicul dermatolog.
Te sfatuiesc sa folosesti sampon head&shoulders pentru ca acesta te va ajuta sa nu-ti usuce pielea capului. Dar tot trebuie sa mergi la medic.
Fix samponul acesta folosesc si nu ma ajuta deloc.
Pai daca nu te ajuta schimba l. Poate fii inceput de dermatita sau altele nasoale.Cu cat astepti mai mult cu atat o sa ti fie mai greu sa scapi de ele.Du te la doctor.
In legatura cu samponul am uitat sa specific ca sa-l cauti pe acela pentru ten uscat pentru ca tenul sa nu se mai usuce asa rau, si totodata sa il folosesti din 2 in 2 zile fie ca este nevoie sau nu.
Incearca sa nu te mai scarpini. Poate sunt niste rani, lasa-le sa se vindece.
Salut, du-te la doctorul dermatolog ca iti da el ceva, un sampon si poate inca ceva, am avut si eu o problema asemanatoare in trecut. Si iti curge sange pentru ca te mananca atat de tare incat te scarpini pana iti da sangele.
In primul rand incearca sa nu te, mai scarpini. Mergi la dermatolog pentru o consultatie, sau, daca nu ai cum, cere de la farmacie (Sensi Blu de exemplu) un sampon potrivit problemei tale. E posibil ca Head&Shoulders sa nu fie agreat de scalpul tau si continuand cu el sa favorizezi si mai tare aparitia cojitelor.
Aceeasi problema am avut si eu iar medicul dermatolog mi-a recomandat mediket plus. Daca folosesti samponul asta si eviti sa te mai scarpini in cap ai sanse mari sa scapi de ele.
Vichy, pentru scalp cu matreata....iti rezolva problema de la prima aplicare, garantez pentru asta, am avut acelasi lucru, de 10'ani am scapat
Ady9421 întreabă: