| Bquna a întrebat:

Mi s-a prescris șampon pentru bebeluși și blefaroshampoo pentru blefarită, îl folosesc zilnic din aprilie, mi s-a spus să-l folosesc cam 3 luni. Prospectul nu-mi oferă suficiente informații și nu am nr de telefon al doctoriței, așa că am decis să vă solicit vouă ajutorul. Ce se întâmplă dacă îl folosesc mai mult de 3 luni? Iar dacă după 3 luni încetez să mă mai spăl cu el, trebuie să existe o perioadă de pauză și după să îl folosesc din nou? Se folosește toată viața? Cei care l-ați folosit cum ați procedat? Am înțeles că blefarită este cronică și că trebuie toată viața o igienă foarte bună, e necesar să folosesc toată viața blefaroshampoo?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| ValentinMihai78 a răspuns:

Nu am folosit astfel de șampon. Dar, ca regulă general valabilă pentru orice fel de tratament, medicamentos sau nu, trebuie să existe o perioadă de tratament, prescrisă de medic, o perioadă tampon de vreo două săptămâni de la terminarea tratamentului. Apoi se repetă analizele medicale și în funcție de rezultatele obținute la analizele medicale, sfatul medicului, se poate repeta sau nu tratamentul!

| MiraMiraMira987654321 a răspuns:

Blefaroshampoo nu se foloseste asa de mult timp. Opreste-te si intreaba maine o farmacista.
Samponul pentru par poti sa-l folosesti in continuare.