Nu stiu daca ar putea cineva sa o consoleze fiin o incercare foarte grea pentru ea. Sa speram ca isi va reveni cu timpul si poate un alt copil o va face sa uite de aceasta durere.
Imi pare foarte rau. cred ca doar o alta sarcina o va putea scoate din starea asta.
Sincer este foarte greu si dureros pentru. o mama acest lucru.Incearca si explica-i ca tot ce se intimpla depinde de TataL Creator, El ne iubeste si ne doreste doar binele si tot ce se intimpla este spre binele nostru chiar daca la inceput noi nu intelegeme ce s-a intamplat ceea ce s-a intamplat? In invataturile Inteleptilor Evrei, se spune ca daca un copil moare, acesta este un suflet care si-a spalat toate greselile si s-a intors din nou doar pentru. a transmite parintilor un semn. Spune-i finei tale sa fie linistita sa nu isi piarda increderea in TataL Creator, ca poate va primii in dar 2gemeni.Eu sint convins ca daca va incerca sa-i vb.Creatorului,o va asculta si in 3 luni va fi din nou insarcinata.
E o incercare puternica pentru ea.nu stiu ce cuplu nu si-ar dori un copil...imi pare rau sincer.nu stiu.incearca sa mergeti de 8 martie undeva la munte sa se mai relaxeze.imi pare rau