Adevârat! Am să corect! Greșeala mea! Mulțumesc frumos! Pentru observație! Apreciez cu Adevârat! Doamnă sierra1
Petru mine este serios și important! Să fie înțelese cu Adevârat întrebările! Ce le pun! Apreciez cu Adevârat! și real! Observația!
Doamnă! Sierra1
Fac lupte de la 8 ani. Cat sange am facut, ba al meu, ba al adversarului, de 2 ori si arbitrul a "capatat-o". Si raspunsul este simplu : pentru ca asta imi place.
Imi place sa simt adrenalina, imi place satisfactia dupa inca un meci in care stiu ca am incasat-o bine si tot nu am cazut. Imi plac antrenamentele foarte dure. Si raspunsul este iar simplu : pentru ca imi place.
Filmele si absolut tot ce este in mediul online poate afecta mintea unui copil si a unui adolescent. Uneori, chiar si a persoanelor care ar trebui sa aiba o minte destul de dezvoltata, insa maturitatea lasa de dorit.
Da tu nu simți niciun fel de durere Man! Ce fel de plăcere este asta care îți vine când primești pumnii bătaie efectiv la ce ai menționat tu Man! De la ce se canalizează! Plăcerea aia! De la durere! Sau de la impactul pumnul! Asupra ta!
Dacă, cineva te lovește la coaste, ficat nu simți decât plăcere? Nu ai durere fizică! De niciun fel! Man