| 1onurReal1 a întrebat:

"Nu-i nimic"! Putred! Rău de tot! la mijloc! Nu!?

Ne poate afecta cu Adevârat, real Psihologia! Noastră! Sănătatea Noastră Psihică! Mentală Mintală, Astfel de filme! Ce conține! imaginii Explicite Pline de Brutalitate, Nuditatea, Sânge, Cadavre, violență, Agresiune! Vor fi afectați copii? Adolescenți? Adulți? Vizionănd! Altfel de "filme"! Dezirabile! Inumane, ce cauzează, Probleme reale, Adevărate de sănătatea oameniilor!

Dece le lipsește! liniștea! unor! oamenii, dacă nu privesc! sânge, moarte! violență, Agresiune brutală! explicită! Dece există! Nevoia! Senzația! Dorința! Plăcerea! Atracția! Satisfacția! Pofta! De a Viziona! Filmele! Dezirabile! De inumane! Acele filme! ce conține! Multe! Anormalități! Ce poate cauza! Cu Adevârat probleme! Mintale! Mentale, altor oamenii! Cu probleme serioase! La mansardă! în care după ce vizionează! Unele filme! începe să aplice! și în viața reală! Lumea Adevârat!

Având impresia! Despre ei, însuși! Că ei sânt/îs Personajele! Acela din filmele! Ce le-au cauzată! Dereglări! mintale! Neuronale! Seriose! Ne mai aparținând din lumea! reală! De unde! Au această! Placere! Bolnavă! Inumană! De a le provoca! frica, durerea și cruzimea altora! oamenii!

Dece!? Ne hrănim! Mintea! Sufletul! Inima! Sănătatea! Mentală! trupul! Noastru! Ce trăsare! De frică senzațiile care! fac stomacul! să se strângă! inima să bată nebunește! incotrolabil! și pielea! să tremure! Sufletul nostru! Ne! Amorțește! în timp! ce! în viața reală! și Adevărată am fugi îngroziți! Ce ne spune asta despre noi înșine! că suntem oamenii! fascinați! de distrugere și violență! moarte! că ne cautăm propria întunericitate! sau doar adrenalina! de a fi martori la propria noastră fragilitate! Neputință!

Lumea, în care suntem și "trăim"! Le avem pe toate! Din! Păcate și Foarte! Păcate! iar! ei! după cazurile reale! și Adevărate! Ei decid! Să facă filme! Sau "comedie"! din ele, Ne amuzăm, pe ce nu trebuie! și ar trebuie săne, punem! semne! mari! de întrebare! De unde, vine nevoia asta! și de ce simțim nevoia! asta! De a vedea acele scene! Dezirabile! și de ce am vrea săne uităm la așa ceva! Ce suntem! conștienți! într-o oare care măsură! Că nu-i bine! Nici normal! Să vizionăm! Viziunea! "imaginația"! Dezerabilă! "Filmele"! unor, "oamenii"! Ce ne îndrumă! Prin reclame! și tot felul de, metode! Să-le percepem! Preluăm!, ca pe ceva! "Bun"! "Frumos"! "Doar un Film"! Ce se investeasc! Sume enorme! Ce ar putea hrăni oamenii! Nevinovați! flămânzi, fără hrană, apă, pâine, adăpost, dar ei consideră, căci ar fi de folos! în interesele lor! inumane! De a face, un film pe "fapte reale"! Până unde încadrează ei! și le convine lor! Adevărul! Pe Când în realitate, mor oamenii! De foamete! Cu Adevârat!

Este cu Adevârat! și real! ceva putred! Rău de tot la mijloc! Cu "filmele"! Astea! Dei face, mare! placere! Să-le aducă pe ecrane! și oamenii! Să-le adore! Să-le provoace! Plăcere unora chiar Să-le vadă! Cât mai explicite! Dar nebunia! reală și Adevărată! Este aceluia! Care! le adoră! Să-le! Dea viață! și noi Să-le vizionăm! Vedem! și Să-le! percepem! Preluăm! ca pe ceva! Naiv! "Cool"! "Doar un film"!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| sierra1 a răspuns:

Am și eu o curiozitate: de ce pui "!" din 2 în 2 cuvinte?

9 răspunsuri:
| 1onurReal1 explică (pentru sierra1):

Adevârat! Am să corect! Greșeala mea! Mulțumesc frumos! Pentru observație! Apreciez cu Adevârat! Doamnă sierra1 happy

| sierra1 a răspuns (pentru 1onurReal1):

Ziceam că e amuzant!

| 1onurReal1 explică (pentru sierra1):

happy Petru mine este serios și important! Să fie înțelese cu Adevârat întrebările! Ce le pun! Apreciez cu Adevârat! și real! Observația! happy Doamnă! Sierra1

| MihaitzaItza a răspuns (pentru sierra1):

Pentru că e un analfabet aurist.

| 1onurReal1 explică (pentru MihaitzaItza):

Să-ți dea Dumnezeul după inimă boss!

| Holiday a răspuns:

Aloo, Balaceanca!

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Fac lupte de la 8 ani. Cat sange am facut, ba al meu, ba al adversarului, de 2 ori si arbitrul a "capatat-o". Si raspunsul este simplu : pentru ca asta imi place.
Imi place sa simt adrenalina, imi place satisfactia dupa inca un meci in care stiu ca am incasat-o bine si tot nu am cazut. Imi plac antrenamentele foarte dure. Si raspunsul este iar simplu : pentru ca imi place.
Filmele si absolut tot ce este in mediul online poate afecta mintea unui copil si a unui adolescent. Uneori, chiar si a persoanelor care ar trebui sa aiba o minte destul de dezvoltata, insa maturitatea lasa de dorit.

| 1onurReal1 explică (pentru IL0VEDINER0):

Da tu nu simți niciun fel de durere Man! Ce fel de plăcere este asta care îți vine când primești pumnii bătaie efectiv la ce ai menționat tu Man! De la ce se canalizează! Plăcerea aia! De la durere! Sau de la impactul pumnul! Asupra ta!

| 1onurReal1 explică (pentru IL0VEDINER0):

Dacă, cineva te lovește la coaste, ficat nu simți decât plăcere? Nu ai durere fizică! De niciun fel! Man