| Daeria a întrebat:

Nu vreau să par nebună sau cine știe ce, dar îmi tot pun de la un timp întrebări privind comportamentul. De 4 ani ascult în fiecare zi muzică în căști și de absolut fiecare dată mă imaginez în diverse situații, mă pun în locul altor persoane, creez tot felul de dialoguri și de fapt vorbesc cu mine însămi...Nu știu dacă sunt clară, nu ascult muzică pentru că-mi place neapărat, ci doar ca să mă pun imaginar în situațiile alea...
Fac asta și pe stradă și mulți m-au văzut zâmbind singură sau chiar râzând, iar eu nu pot să controlez asta.
Ar trebui să-mi fac griji?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| alwaysStyles a răspuns:

E ceva absolut normal, toata lumea face asta, atunci cand asculti muzica, creierul e relaxat si incepe sa isi imagineze diferite scenarii.

| Cristian869 a răspuns:

Nu trebuie sa iti faci griji pentru ca toti vorbim singuri uneori sau cantam desi am putea sa o facem in gandul nostru. Uneori ne intristam cand ne aducem aminte de lucruri urate care ni s-au intamplat sau unii plang atunci cand isi aduc aminte de cineva drag pe care l-au pierdut. E acelasi lucru. Crezi ca o persoana care merge pe strada plangand este nebuna? La fel radem cand ne amintim un banc sau lucruri hazlii de aici si expresia "Prostu' nu rade de ceea ce vede ci de ceea ce isi aduce aminte". Nu trebuie sa iti faci griji. Insa daca incepi sa latri si sa fugaresti masini atunci trebuie sa mergi la medic big grin