Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 22 Mai 2025 sunt:
CONCURS: Cum ne hrănim sănătos?
Cum pot verifica când expira asigurarea de sănătate a unei persoane? Este asigurare de stat
Voi ce mancati cand faceti detox?
Salut! După cat timp de la oprirea unui tratament medical dispar efectele adverse? Am o problemă (care apare în lista de efecte adverse), însă am oprit administrarea tratamentului de 5 zile, ...? (mai mult)
Ati patit sa nu se faca uneori detoxul asa cum trebuie? Sau macar o data
E adevarat ca nu se face detox cu cartofi si cu paste pentru ca au carbohidrati rafinati?
E adevarat ca nu e sanatos sa mananci mancare facuta la tigaie grill?
Daca iei ceva pentru regenerare celulara poate sa isi faca treaba chiar si cand e vorba de penis? Sau acolo nu mai?
Buna ziua TPU, am o intrebare, de ceva timp sa zic aproape un an sau chiar un an, inauntrul buricului adica pe cercul buricului daca intelegeti la ce ma refer a inceput sa se faca un lichid care e mai...? (mai mult)
Salut! Am o intrebare si sper ca se pricepe cineva sa ma ajute, problema sta in felul urmator: de cam 3 saptamani simt gust de sange in gura, si cand scuip scuip putin sange gen putin rosu, nu mereu,...? (mai mult)
E adevarat ca daca esti la detox si mananci mancaruri grele se epuizeaza organismul si nu mai poate sa faca detoxul cum trebuie?
De la o perioada de timp am stari de neliniste, nu sunt linistit sunt agitat, nici linistit pe pat nu pot sa stau, tot ca ma gandesc ca oricand secunda din secunda pot muri brusc dintr- o data, nu...? (mai mult)
Daca iei ceva anume pentru digestie orice consumi se digera mai usor sau cum?
Voi cum scăpați de mirosul de la wc după treaba mare? N- am niciun geam in baie si e aiurea rau ca se duce mirosul in 30- 60 min... Degeaba trag apa imediat cum il scot ca tot miroase ????. Poate stiti...? (mai mult)
După ce a trecut aproape o lună de când am fost la medic pentru a- mi cauteriza unghia încarnată, am observat că s- a format pe marginea unghiei unde mi- a făcut cauterizarea ca o carne, o formațiune...? (mai mult)
De ce de fiecare data când mă culc târziu, adică pe la un 3-4 noaptea, dimineața mă trezesc cu o durere de cap îngrozitoare și cu stare de greață?
În urma unei cezariene efectuate acum un an, în timpul căreia mi- au fost legate trompele, ciclul menstrual a devenit neregulat. Anterior, menstruația apărea lunar, însă acum se manifestă cu...? (mai mult)
De când sunt mica tot îmi ies negi pe degete și se înmulțesc într- una.De 7 ani nu mai scap de ei.Am ff mulți pe degete.Am folosit tot felul de creme, soluții de la dermatolog parca și nu scapi...? (mai mult)
Buna seara! Vreau să știu ce as putea avea daca nu am sentimente și emoții, uneori am un blocaj nici să plâng nu pot vreau sa mă descarc dar nu pot...n- am chef de viață și uneori mă gândesc...? (mai mult)
Oare ce as putea avea? In ultimele 6 luni nu mai îmi simt sentimente și nici emoțiile, sunt obosit mereu și n- am chef de nimic, chiar daca eu vreau sa fac ceva productiv. mi- e tare teamă că ...? (mai mult)
Salut, cum îți dai seama că ai cancer sau ce simptome?
Terapia cu celule stem ar putea reda vederea unui ochi? Mi- am pierdut vederea la ochiul drept in urma cu multi ani din cauza unei lovituri. Am avut retina dezlipita, mai multe operatii si nimic, vederea...? (mai mult)
E greu nautul pentru stomac?
Cand ai boala peyronie mereu e deformat penisul cand e erect? Sau nu chiar mereu?
Bună comunitate TPU! Am o întrebare pentru crescătorii de păsări.Voi cum salvați puii de găină care din păcate s- au născut cu picioare strambe, de exemplu:se târăsc pe genunchi, nu se pot...? (mai mult)
Am un sandviș care expriră mâine. Mai merge să îl mănânc și mâine inclusiv?
Buna, am un copil de 3 anisori, este constipat de 6 zile, sa merg la doctor sau sa mai aștept?
Bună ziua! Vreau să știu, ce centre/spitale/sanatorii de psihiatrie recomandați pentru un băiat care suferă de bipolaritate, anxietate, insomnie, oboseală, din ce am înțeles se chinuie...? (mai mult)
Salut, am o întrebare, voi ce simptome ați avut la anxietate și stres, te face să te doară toate?
Bună ziua, am și eu o problemă, azi am văzut că în spate la masea este cam umflat. Să fie de la curent sau îmi iese maseaua de minte? De ce? Nu mă doare, dar s-a umflat, voi ce ziceți?
Are zahar painea de la brutarie?
Daca esti la detox si mananci zi de zi paine care are zahar rafinat, afecteaza cu ceva? Adica se mai face detoxul cum trebuie sau nu?
Ce fel de zahar se foloseste in brutarii? Rafinat sau nerafinat?
Buna! Mi-a fost prescris Medrol dar imi este frics sa iau ca sa nu fac șoc anafilactic sau sa imi creasca si mai mult anxietatea
Are ceva dacă am aplicat timp de o lună violet de gențiană pe unghie unde am avut o intervenție chirurgicală? Doctorul mi- a spus să mă bandajez și să dau cu violet de gențiană zilnic iar după...? (mai mult)
Salutare, am fost diagnosticat acum 2 saptamani cu infectie urinara ( enterococcus spp ). Mi- a dat un tratament cu antibiotice de 10 zile. din fericire simptomele s- au ameliorat cu mult dar nu au...? (mai mult)
Bună ziua, de ceva timp mi- a ieșit jos la fund ca un fel de alunițe, probabil la cum m- am dat cu bigul? Sau când am avut așa niște bubițe le rupeam, și acum e ca un fel de alunițe, vă rog...? (mai mult)
Am luat ultimul ospen de 1500 joi dimineață, la cât timp pot sa beau alcool?
Daca salata de la restaurantele fast e sanatoasa, o shaorma de ce nu e de exemplu? Sau nici salatele de acolo nu sunt sanatoase?
Bună ziua, de o saptamna simt ca nu pot respira bine.Nu pot sa trag aer în piept, și noapte tot asa am dificultatea asta.Imi poate spune cineva ce e? Sau un sfat? Sunt adolscenta
Bună, TPU! În urmă cu 2 ani, tatăl meu a avut un Accident Vascular Cerebral Hemoragic + un hematom pe creier (neoperabil). De atunci, viața mea și a mamei mele s- a schimbat complet. Nu ne mai...? (mai mult)
Buna ziua, am o intrebare am facut analize si am fost depistat cu helicobacter pylori am luat antibioticul dar inca nu l am inceput. Medicul nu mi- a spus nici un regim dar eu am o simpla intrebare. Am...? (mai mult)
Mereu când sunt pe ciclu prima zi zici ca sunt pe moarte mă doare burta exagerat nu pot mânca și mereu când am dureri ft mari îmi curg cheaguri mari ft mari zici ca sunt bucății de carne
Hei aseară s- a postat iubitul meu cu una și sunt supărată as dimineață mi- a venit ciclu m- am simțit rau, am avut o stare de căldură și respirație grea ft grea și câteodată simt ca respir...? (mai mult)
Iti poate arata ritm cardiac neregulat pe tensiometru din cauza extrasistolelor, sau e ceva mai grav?
Știe cineva ce plasturi sunt pentru slabit? Care sunt cei mai buni și cu efect eficient pentru pierderea în greutate? Va rog lăsați un link de unde ii pot cumpăra, menționez ca plasturi pe care...? (mai mult)
Salut. Mă gândeam să fac o comandă de apă Vâlcele. Văd că este intens promovată în spațiul public, rafturile cu această apă golindu- se rapid, de fiecare dată când stocurile sunt făcute. ...? (mai mult)
Cineva din Iași care cunoaște o clinică privată în care lucrează cu CAS? Aș vrea să mă operez de varicocel. Mulțumesc!
Bună. Știți cumva ce pastile pot lua pentru concentrare dar și pentru energie? Sau un produs care să conțină ambele beneficii energie+ motivație. Mă trezesc la 3 după masa deși dorm cam 12-...? (mai mult)
Buna, daca am avut menstruatia pe 8 luna asta si m-a tinut 5 zile, cand voi avea ovulatia? perioada cea mai mare? imi vine ciclul regulat la 21 de zile
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă:
1hellotpu1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre ciocolata
Cat de multe stii despre (probabil) cel mai iubit aliment din intreaga lume?