| Andreim18 a întrebat:

O intrebare destul de ingrijoratoare, am inghitit o gura de sarma cruda si imi este foarte teama ce se va intampla cu corpul meu, imi este foarte frica sa nu ajung pe la spitale, ce as putea sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Eu gust frecvent din amestecul făcut de soția mea, am peste 60 de ani și n-am murit. happy

| darrio2007 a răspuns:

Nu vei păți nimic pentru faptul că ai mâncat crud.
Nu te speria din atât.

| anonimg a răspuns:

Dacă în 1-2 ore nu s-a întâmplat nimic deosebit cu stomacul tău, atunci totul este in regulă.
Aș vrea totuși să menționez pentru cei care dau carne crudă la animalele lor: consumul cărnii crude în mod continuu va duce la distrugerea rinichilor animalelor. Acestea de pe urmă vor mai trăi scurt timp și pe bază de dializă.

| Fatamuntilor a răspuns:

Nu patesti nimic.
gospodinele gusta adesea preparatele crude pentru a potrivi cu sare/piper /condimente.

| minrest a răspuns:

Nu ti se va intampla nimic.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Stai cuminte ca nu se intampla nimic. In cel mai rau caz o s-o dai afara prin vomitare. In rest, stomacul ajutat de fiere o sa o macereze.

| Stersul a răspuns:

Carnea aia cruda a intrat singura in gura ta? De ce nu ai gandit inainte de a o inghiti?
Nu patesti nimic numai pentru o gura. Dar nu mai repeta.

| Andreim18 explică:

Am uitat sa mentionez, era acoperit de o frunza?