| Zoltan_Pecos_1960 a întrebat:

O intrebare grea..am55 de ani,stau singur, sotia,fetele si nepotii lucreaza si locuiesc in Italia,eu musai sa ma tratez singur de anumite boli de care am scapare,dar ft greu,tromboza, sinozita cronica, cardiopatie insuficenta respiratorie, si mai nou obezitate.am incecat sa stau si eu in Italia,dar mi este rau, cred ca aerul nu imi prieste. am revenit in Romania unde ma simt mai bine! e culmea singur in tara ma simt mai binisor si in itlia cu familia cu posibilitati de tratament mai bune, ma simt rau! is putin disperat, pentru ca si singur e greu si incep sa deviez psihic, dar ce sa fac? imi spune si mie cineva avizat ce mi se intimpla? si mai ales.ce sa fac? sa raman i n tara sa merg in Italia linga familie? aceasta e intrebarea.....pecos

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| TPUuser199 a răspuns:

Aici nimeni nu va poate da un raspuns concret, ci ne putem da doar cu parerea. Deci, parerea mea este ca nu aerul are o influenta negativa asupra dumneavoastra! Este o schimbare din toate punctele de vedere plecarea in Italia. Pot spune ca este o viata noua. Incercati sa eliminati, sau macar sa evitati stresul ca nu va face deloc bine! Iar familia ar trebui sa isi faca putin timp si pentru dumneavoastra! Insa din pacate, multi uita de unde au plecat.
sad Sau poate sunt si ei cu problemele lor. Insa parintii niciodata nu trebuiesc uitati!
Va doresc multa sanatate! Numai bine!

1 răspuns:
| mgtow a răspuns:

Pleaca inapoi si te adaptezi aerului dar ai femeia langa tine sa te ajute cand dai de greu