Si nu ti-a spus cum se simte? La 7 kg in doua saptamani se numeste infometare.
Primele kilograme care se dau jos (atat de repede) reprezinta continutul tubului digestiv, apa, grasime (poate si putina masa musculara). Cea din urma intr-o masura foarte foarte mica. Acest regim d.p.d.v. medical nu este chiar asa ok(cu grasimile in exces).
Sund de acord cu neutrion ca daca nu e atenta la cum revine din aceasta dieta o sa ia repejor 10kg
Daca cineva slabeste fara sport ( si asa repede ) atunci persoana respectiva este REDUSA MINTAL.
Nu ne intereseaza sa copiem asemenea oameni
Ar fi bine sa ia 20 kg inapoi, sau sa ajunga la spital. asa poate s-ar invata minte.
Eu as interzice doctorilor sa primeasca in spital oamenii care au tinut diete, ar trebui lasati sa moara pe coridoare.
Buna! eu nu-ti recomand aceasta dieta pentru ca te poti ingrasa la loc dupa ce nu o mai tii! Uite, eu am slabit fff bine cu DIETA RINA-este ff simplu de tinut si poti sa mananci din toate categoriile de alimente! Te invit pe blogul meu sa citesti articolul despre Dieta Rina-sa vezi in ce consta: http://punepretpefrumusete.blogspot.ro/! Te astept cu drag pe blogul meu!