| Pasiunepentrumasini a întrebat:

Oxacilina de 500mg atb cat ramane in organism?
Daca au trecut mai mult de 48 de ore de cand nu am mai luat si am consumat alcool are ceva? Sau iese la 24 de ore din organsim?
Pe scurt vreau sa stiu cat ramane in organism

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| WhiteLife a răspuns:

In prospect spune ca doza recomandata e de 1-2 capsule la 6h, asta inseamna ca dupa acea perioada concentratia lor scade foarte mult pana ce ajunge sa isi piarda efectul (se elimina din organism). Medicamentele cu efect prelungit sunt cu efect retard (sau Depot, poti cauta pe cutie), iar in prospect, daca urmaresti dozele si modul de administrare, poti vedea la cate ore se administreaza (pentru a se mentine o concentratie constanta in sange; daca depasesti acel timp scade efectul terapeutic pana ce ajunge 0). E valabil si pentru alte medicamente, nu doar antibiotice.

| Pasiunepentrumasini explică:

Am auzit ca sunt antibiotice care stau pana la 14 zile in organism