| Bombonikzi a întrebat:

Pentru Dietetik.ro:Cat trebuie sa fiarba cartofii albi ca sa nu se farame?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Dietetik.ro a răspuns:

Buna Lavinia, cum zice si Mina, nu exista un timp anume de fierbere. Depinde de prospetimea cartofului, de cantiatea de apa si de dimensiunea vasului. Cel mai sigur este sa ii incerci cu furculita. In mod sigur dureaza zece minute cel putin, la un litru de apa, asa ca apuci sa faci una alta intre timp...laughing

1 răspuns:
| Mina a răspuns:

In timpul fierberii ii incerci. Bagi o furculita in ei, cand intra furculita cu usurinta inseamna ca sunt gata.

Întrebări similare