| dorina02 a întrebat:

Poti sa mananci sare in timpul tratamentului cu Aerius comprimate?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

Aerius este un medicamet antialergic si nu este contraindicata folosirea sarii, in timpul tratamentului.
Este insa posibil sa apara, la unele persoane, somnolenta, si in cazul in care conduci masina trebuie sa fii atenta la acest aspect. Este bine sa citesti, cu atentie, prospectul produsului pentru ca, sunt situatii in care pot sa apara si efecte secundare si daca le observi si in cazul tau este bine sa te consulti cu medicul ori farmacistul.
Multa sanatate si sa-ti foloseasca tratamentul.

4 răspunsuri:
kratos
| kratos a răspuns:

Nu prea ai voie...

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, Aerius nu are nici o interactiune cu sarea. Eu am facut o cura de aerius chiar luna trecuta si am mancat absolut normal.

| MM a răspuns:

Da, poti.Si mama si bunica fac tratament cu Aerius si n-au avut probleme.Si mananca foarte sarat amandoua tongue

| Girly97 a răspuns (pentru Brigaela):

Ma bucur ca nu esti sensibila cum suntem noi la Aerius... Ai un organism asa mortal...