| Mihaelammm a întrebat:

S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema? Am făcut test de sarcină. Mi-a ieșit o linie. După ceva timp a apărut și a doua foarte subțire. Dar aceeași culoare ca prima. Apoi astăzi dimineață am făcut un alt test, de la alta firma și mi-a ieșit o singura liniuța. Precizez primul test a fost de la Clear Blue cele mai recomandate de doctor spun ei. Eu locuiesc in Olanda. Aici doctorii nu sunt pe treaba lor. Foarte greu primești un ajutor și un răspuns la ceea ce ai nevoie. Am cerut un test de sânge pentru a vedea dacă sunt însărcinată. Au spus nu, nu este necesar. Încearcă cu teste acasă! S-a mai confruntat cineva cu aceasta situație? Eu am foarte multe simptome. Gust de metal cum îl numesc ei. Dureri abdominale, mănânc mult. Poftesc mult.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Cu o singura linie nu poti fi insarcinata!,, samanta" e in tine nu s-a eliminat de aceea apare o liniuta dar fatul nu se va forma din cine stie ce cauze dar asta vrei banuiesc sa nu ramai insarcinata... de aceea ai si acele simptome! mai refa restul la fiecare 2 zile timp de 8 zile, daca nu va arata niciodata cel putin 2 liniute nu vei ramane insarcinata!

| VoidEternal a răspuns:

Mai fa un test dupa cateva zile si citeste prospectul. Acolo iti precizeaza la cat timp trebuie sa verifici rezultatul. Orice apare dupa e irelevant.