Fa sport amice si evita mancarea cumparata.Prajelile. Oricum la varsta ta e destul de aiurea.Mergi la sala.Tot ce e tesut adipos pe tine iti va fi redirectionat catre alte zone.
Buna Mariusone123.
Totul depinde daca tu esti multumit cum areti sau nu. Daca te simti comod in pielea ta, nu cred ca e nevoie.
Totusi tine cont ca esti un baiat destul de inalt, si nu doar grasimea cantareste, ci si oasele, muschii, apa corporala.
Ma Mariusone123, cum vrei tu, daca tu te simti ' gras ', si vrei sa slabesti, iti dau niste sfaturi:
1. Mananca fructe / legume
2. Fa sport in fiecare zi
3. Numai bea sucuri acidulate (cola, pepsi, etc ) Incearca tu sa iti faci sucul acasa din 2 portocale
4. Lasa ciocolata, cum ziceam si la primul punct, treci pe fructe! ![]()
Funda?
Cred ca ar fi foarte bine sa dai jos vreo 7, 8 kg. este pentru sanatatea ta. chiar dac poate tu te simti comod mai tarziu vor fi conescinte daca nu te corectezi de acum.eu iti pot da niste idei. poti sa bei ceai de urzica sau miere cu scortiosara si chiar ceaiul de soc este una dintre cele mai cunoscute modalitati de slabire prin metode naturiste inca de pe vremea bunicii. depinde de cat de bine il suporta organismul tau. si nu uita de sport si cele 5 mese zilnice.
Parerea mea ie ca: Incearca sa nu mai mananci dupa 6 seara, incearca ca masa de seara sa fie cat mai slaba, adica nu Cartofi, Friptura, si alte grasimi. Renunta la chipsuri..alea sunt cele mai pacatoase, si nu trebuie sa strigi o avere sa faci sala, daca faci seara cateva flotarii si cateva abdomene, si cateva exerciti iti zic ca in MAXIM o luna vei vedea o schimbare radicala!
Te-am spus si pe mess '' Stai putin out pana ma lamuresc cu o poza, nu ai ban nu ai absolut nimic.
P.S : M-am lamurit cu poza, esti liber sa joci. Dar iti spun aici defata cu toti colegi, nu mai fi asa impertinent cu adminii, si pe mine ma-ai luat la misto, si pe Add, grija pe viitor
Team spus si pe mess '' Stai putin out pana ma lanuresc cu o poza, nu ai ban nu ai absolut nimic.
P.S : M-am lamurit cu poza, esti liber sa joci. Dar iti spun aici defata cu toti colegi, nu mai fi asa impertinent cu adminii, si pe mine ma-ai luat la misto, si pe Add, grija pe viitor
alinaaa22 întreabă: