| papys44 a întrebat:

am o mica sau mare problema depinde cum vreti sa o numiti. Eu cand stau in soare fac tensiune arteriala cam :13; 13.5; 13.7 dar cu sapca.Credeti ca e grav? Am doar 14 ani. Este normala tensiunea la 14 ani?
Dar este ocazional...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MenInShadow a răspuns:

Esti sensibil la caldura emisa de soare, cred ca asta se intampla pe caldura asta la multi. Dupa tenul foarte deschis care-l ai, nu prea cred ca stai afaratongue
Si cred ca stai si la oras nu? asta e problema. Eu pot sa stau in caldura asta toata ziua, dar transpir...
E o senzatie de lesin pe care o ai tu nu? ti se inmoaie picioarele, si parca te enervezi daca nu stai repede jos.
Asta mi se intampla si mie, trebuie sa stai mai mult pe afara.

2 răspunsuri:
| herbalist a răspuns:

Nu e grav atata timp cat stai in soare dar sa nu treaca de 13.7

| GeorgeGabriel a răspuns:

La copii este normal sub 7 ani 11 si la copii peste 12 13 dar cred ca e ceva normal intreaba medicul de familie bea si tu vin alb sa scada tensiunea rolling on the floor