anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o problema mai ciudata... mi si rusine se va ziclaughing deci acum o saptamana a dat un prieten de baut si m- am inbatat tare ...si aia si- au batut joc de mine si m- au pus sa i-o trag unei capre ( adica la propriu un animal) exista vreo posibilitate sa iau ceva boala de la capra? rog seriozitate si fara glume eram beat n-am stiut ce fac funda pentru cel mai bun raspuns

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AndreeaCF a răspuns:

Buna! Offff ce situatie jenanta (spun jenanta pentru ceea ce ti-au facut "prietenii" tai), oricum ai fost super curajos din partea ta sa ceri un sfat.
Sincer, nu cred ca te poti imbolnavi de la capra. Nu vad ce boala poate avea capra aia ca sa te molipseasca.
Oricum, daca dupa o perioada nu te simti bine, sau daca iti ies bube pe "acolo" du-te la un doctor. Doctorii sunt obligati sa postreze confidentialitatea doctor-pacient. Mai ales intr-un caz ca a tau.
Numai bine!

| AresLusitani a răspuns (pentru AndreeaCF):

D am niste prieteni de tot rahatu da mam razbunat pe ei (i-am batut pe toti 3 de le-au sunat apa in cap) iar acum ma tot cauta sa-mi dea bani sa ma inpac cu ei (in vecii vecilor)

| EmaS a răspuns (pentru AresLusitani):

Sper ca ai invatat ceva din aceasta experienta, daca nu este vrajeala.O sa mai bei?

| AresLusitani a răspuns (pentru EmaS):

D am invatat ceva ca nu trebuie sa ma distrez cu toti nenorociti ca o persoana aflata sub influenta alcoolului e in stare de orce si nu, nu este vrajeala chiar m-au pus sa o fac

Dar daca te puneau sa violezi o baba de 80 de ani, o faceai?

| Teooooooo a răspuns (pentru EmaS):

Morala nu e sa nu mai bei, ci sa ai grija in ce anturaje stai si pe cine numesti prieteni.

| AresLusitani a răspuns (pentru Teooooooo):

Da ai draptate

| EmaS a răspuns (pentru Teooooooo):

Trebuie sa invete sa nu mai consume alcool, daca isi bea mintile!

laughing Ai avut si tu antecedente mai naspa?

NU! Doamne fereste, eu nu consum alcool.

Atunci nu prea esti in postura in care sa comentezi aici. Imi pare rau, dar cred e timpul sa iesi de la intrebarea asta. Esti ca adolescentii de 14 ani care citesc despre marijuana de pe wikipedia si apoi dau sfaturi si povestesc despre ce senzatii misto da, iar dupa poza ta pari trecute de 35 de ani.

| Teooooooo a răspuns (pentru Teooooooo):

Trecuta*
M-ai emotionat, Ema.

Aha! Deci sa inteleg ca tu ai avut experiente de genul... Banuiam eu. Pai ce fel de om esti daca te lasi emotionat de o femeie trecuta de 35 de ani?

| Elianna a răspuns (pentru EmaS):

Bravo! I-ai zis-o!

| Hash001 a răspuns (pentru EmaS):

O facea.

36 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Hal de prieteni mai ai!
Bea tu băutura, nu ea pe tine!
Pa, pa.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Ooooo...Ce te faci daca devii... tata? Te duci tu in staul/saivan/grajd sau aduci capra in casa?
Ca te-ai purtat mai rau ca un animal. In viitor la betie poti viola un copil (fetita sau baiat),femeie,barbat, etc!
Ai o problema de deviatie sexuala, daca ai putut sa faci asa ceva.
Oricat ai fi de beat, mai exista un dram de judecata care iti spune ca asa ceva nu se face!
Si o sa-ti zic un banc. Stii care sunt oile cu lana virgina? R. Cele care alearga mai repede decat ciobanul!
In situatia noastra, adica a ta, nu prea este banc de ras.

| AresLusitani a răspuns (pentru Elianna):

Chestia e ca 2 au tinut de animal si al treiea tot spunea "hai ma fa-o nu cred ca ai curaj si la dracu am facut-o...

| EmaS a răspuns (pentru Elianna):

Trebuie sa ii poarte numele si sa ii plateasca pensie alimentara! laughing

In primul rand am cerut parerea oamenilor seriosi in al doilea rand daca ai chef de batjocura schimba intrebarea.

Vai, scuzati domnule serios! Ia treci la capre tu si Hombre!

Nu de alta da e o situatie cam jenanta si m-am riscat un pic sa o postez aici

| Teooooooo a răspuns (pentru Elianna):

Daca era beat $&# si e usor de infulentat, totul e posibil. Daca i-o tragi unei capre, da, inseamna ca ai cateva probleme (sa speram ca minore), da' asta nu inseamna ca o sa violeze un copil sa o batrana. Pe deasupra, daca esti copil, poti sa fugi daca vezi ca vine catre tine un tip care se clatina; sa fim seriosi, cat de rapid e un om beat? Cat despre batrani, aici e alta poveste. Dragii mei crestini, rugati-va pentru batrani. Amin!

Stai linistit ca nu te spunem la nimeni! happy

| AresLusitani a răspuns (pentru Elianna):

Hai ca nu ne intindem pana acolo la copii neveste si mai stiu eu ce... tipii aia vroiau sa-si bata joc de mine intelegi? eu n-am vrut sa o fac dar fiind beat.

| AresLusitani a răspuns (pentru Teooooooo):

DECI! domule... am fost beat la dracu nici numi aduc aminte decat ce mi-au povestit aia inainte sa-i casapesc au avut si filmat pe telefon da le-am spart caramida file-ar moaca al dracului

| thalyslly a răspuns:

Cauta pe net zoonoze genitale( zoonoze boli cu transmitere de la animal la om)

| AresLusitani a răspuns:

Moama tu mi-ai enumerat toate bolole cu transmitere sexuala laughing de la om la om eu am cerut de la animal la om (capra din aia care mananca fan si da lapte) da mersi oricum mersi pentru timpul acordat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iti amintesti numele caprei? Ne strangem cativa si ii facem un consult medical, pe aceasta cale vom afla si daca vei fi tatic. Te rog, transmi-te adresa caprei si istoricul vietii ei sexuale.

Apropos, mai sunteti impreuna?

| pisicutzamik a răspuns:

Buna cum ti s-a mai spus, te duci la doctor daca vezi ca nu te simti ok, nu este o mare problema ca ai facut chestia asta, trebuie sa treci peste si sa nu mai faci chestia asta, acum cred ca ai vazut si tu ce prieteni ai de te pune in asemenea situatii jenante.Ai grija de tine

| JIJ a răspuns:

Sifilis

| Smiiiley a răspuns:

Vere Stiffler...cum să i-o tragi unei capreee?laughing))rolling on the floor)

| Razorsharp a răspuns:

Prietene mai usor cu bautura daca nu ai control de sine. Problema cu animalul...nu cred ca poti lua vreo boala pentru ca nu sunt boli prin transmitere sexuala de la specie la specie...Asta deoarece contactul sexual intre specii diferite de animale nu se intampla (in mod normal). Sa speram ca nu a mai intretinut si alta persoana (bolnava) relatii intime cu domnisoara prezentata de tine.

| AresLusitani a răspuns (pentru Razorsharp):

rolling on the floor) bravo bravo foarte bun raspunsu, nu cred ca a mai traso cineva pe respectiva domnisoara ca e capra lu bunicuso aluia laughing)

| minho a răspuns:

Doamne ce fel de prieteni sunt astia, adica chiar asa? Imi pare rau pentru tine, apreciez curajul de a vorbi despre asta.Cat despre intrebarea ta nu cred ca ai putea sa iei o boala sau ceva.

| ttyes a răspuns:

Ba sincer si beat da ai niste prieteni naspa adica puteau sa-ti puna ceva sa te protejeze, simptome nu stiu si inca ceva cum *** te=a lasat o capra sa o...

| alecsno1 a răspuns:

Sall! pff ce situatie frate dar tu ereai chiar atat de "dus" de nu ti-ai dat seama? E prima data cand aud asa ceva jur in fine :-J daca dupa o perioada nu te simnti bine adica te deranjaza sau eu stiu ce du-te frate la un medic ca ala stie ce sa iti zica si oricum e obligat sa pastreze confidentialitatea pacient-doctor cum a zis si"AndreeaCF" apai sa iti mai zic ceva... faleo si tu lor cum tiau facut-o si ei tiewinkingdupa plata si rasplatahappy ai grija de u