Urgent la medic pentru radiografie la cot, fiindca poti sa-l ai discolta, sau chiar muschiul rupt.
Du-te cat nu este prea tarziu, ca fiecare ceas conteaza in aceste situatii.
Nu stiu cum s-a intamplat sa iti afectezi cotul la skandenberg, eu de exemplu, cand eram in liceu rupeam skandebergul (nu ma ducea nimeni, prin 2008-2012 ) pe langa ne mai intreceam si care sparge caramizi cu cotul...si nu aveam nicio treaba
Cel mai frecvent cred ca sunt probleme la incheietura cand vine vorba de skandenberg, in nici un caz la cot, dar infine cine stie, daca practici sport asta ar ajuta oarecum.
Totusi daca chiar ai vreo ruptura sau ceva la cot, in 2 saptamani nu se vindeca, asa ca de moment ai 2 optiuni: mai astepti vreo luna 2 sa vezi daca iti revii, sau mai recomandat ar fi sa iti faci o radiografie, iar asa vei stii exact ce ai.
Pai si eu il rupeam, nu este unul in liceu care sa ma faca, am facut cu o persoana mai in varsta mai masiva care posibil sa lucreze si in constructii, am tras prea tare in momentul in care bratul imi era deja spre jos, spre masa, si a pocnit
Mergi la recuperare medicală sa faci kinetoterapie și fizioterapie. Găsește o clinică și programează-te la un control.
Am nevoie de un sfat pentru acasa, ce e, si in cat timp ar putea trece
Ti-am spus, mergi la un control la o clinica de recuperare medicala și vezi ce zice doctorul de acolo. Nu știu să îți zic ce ai și în cât timp trece, nu sunt doctorita.
Bine, astept alt raspuns
Știu doar că de obicei se face fizioterapie și kinetoterapie, eu am făcut pentru o accidentare la picior nu la mana.
Oricum doar un doctor poate să îți spună ce ai și în cât timp trece, deci mergi la un doctor!
Salut. Cum au spus colegii, direcția la ortoped, el hotărăște daca ai nevoie de Radiografie sau CT/RMN. Poate fi fisurata capsula cubitală, însă faptul că îți slăbește forță asta indica o posibila lezare/rupere parțială musculara sau tendinoasă. Dacă nu vrei sa ajungi cu un anumit grad de limitare in folosirea brațului, fuga la ortoped și apoi urmează indicațiile cu strictețe (i recuperare după o rupere parțială de tendon poate dura luni de zile fara chirurgie). Așa că fi mai potolit.
obsercvayr întreabă: