| Hmld a întrebat:

Salut, am 4 merg pe 5 luni de când mi-am revenit dintr-un accident, ma refer sunt 4 luni de când mi-am scos ghidul unde am avut mana ruptă, problema e ca e mai mică, nu stiu cum sa fac sa creasca.Eu fac sala de doi ani și se poate observa de la distanță, ce pot face sa creasca?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

Te referi ca diametru (muschi) sau ca lungime (os)?

| Hmld explică (pentru cristimihailov):

Diametru, zici ca este o mână de copil nu că nu aș fii dar stii ce vreau sa zic

| cristimihailov a răspuns (pentru Hmld):

Banuiesc ca intalnirea cu un fizioterapeut ar fi cea mai indicata.

Cu siguranta nu esti singurul in aceasta situatie, iar el iti va oferi un set de exercitii pentru a te recupera.

Nu m-as duce la "instructorii" de la sala... nu de alta, dar problema ta e la un nivel prea inalt pentru ei.

| christall a răspuns:

Muschii daca nu sunt folositi scad. Am auzit asta la sportivii plini de muschi dar au avut pauza de sala si le-au scazut muschii, trebuie intretinuti. Te faci 100% bine si apoi iti intri iar in forma, stai linistit.