| FoteaCristian a întrebat:

Salut, am o întrebare, de 2 ani de zile mă confrunt cu o insomnie cronică, oboseală excesivă, epuizare concentrare, randament scăzut. Am încercat toate alternativele naturiste, medicament de la psihiatru deorece am crezut că e pe fond psihic. De 4 ori am fost și nu am rezolvat nimic, acum urmează să-mi fac analizele. Credeți că ar putea fi de la glanda? Eu am mai avut în trecut, dormeam mult și tot obosit eram, vreau să menționez că am doar 22 de ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| gllopel a răspuns:

Spune-ne ce lucrezi si la ce ore dormi tu mult.
Ca daca pierzi noptile si dormi ziua, poti sa faci si mama analizelor, nu rezolvi nimic.

| darrio2007 a răspuns:

Inaltimea te obsedează.

| ValentinMihai78 a răspuns:

Există mănăstiri de călugări în care se pot caza și dormi turiștii. Caută o astfel de mănăstire, vorbește despre problemele tale sufletești cu starețul mănăstirii și cere să poți locui, măcar o lună în mănăstire!

| ania a răspuns:

Citește Psalmii.