anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema. Mi-a amoritit dintr-o data piciorul stang pana la sold. Stie cineva care este cauza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| jolie_9206 a răspuns:

Daca nu iti trece, cheama un medic...o colega a mea a patit asa. toata mana pana la umar si putin din spate si a fost ceva destul de grav...a lipsit de la scoala 3 saptamani in care incercau sa depisteze ce are si a facut tot felul de analize pana sa isi dea seama ca e ceva de la reumatism, nu poti avea reumatism la picior dar e totusi destul de periculos.Ai grija de tine, sa te faci bine!

6 răspunsuri:
| 13DoXy13 a răspuns:

E posibil sa fi stat in genunchi sau intr-o pozitie mai "stramba"si poate ai amortit...dar mai bine du-te la doctor pentru a-ti pune un diagnostic corect... sper ca te-am ajutat.

| dn28 a răspuns:

Probabil este efortul, daca nu poate sa fie o semipareza. Ai totusi grija, si du-te la un doctor.

| tixytix a răspuns:

Nu l-ai miscat o perioada de tipm sau l-ai tinut sub tine cand stateai pe scaun la computer...senzatia va disparea indata ce il vei indrepata sau vei merge putin,. pentru ca sangele sa isi reia cursul lui normalhappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Alt idiot...

| romichete a răspuns:

Chilotii stramti

| ionelpaveliuc a răspuns:

Daca fumezi e cam grav... si acesta poate fi morivul... sfatul meu: consulta un medic