| Ade4ever2389 a întrebat:

Salut. Are ceva daca am inghitit apa din mare? Mereu sunt bleaga si ma bag cu capul in apa si realizez ca inghit cam multa apa. Am vrut sa fac un concurs cu sora mea si cu prietenul ei ca cine sta mai mult cu capul sub apa castiga si am deschis gura din greseala si am inghitit o gura. Ma poate afecta pe viitor, gen sa fac pietre la rinichi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu, dar o să ai pești de mare în stomac, rechini și caracatițe.

| doctorandus a răspuns:

Nu, eu mananc foarte sarat, am aproape 50 ani si tot n-am facut pietre la rinichi.

| Hyperion7 a răspuns:

Nu faci pietre la rinichi,sunt sigur că ai mâncat supe,alea sunt apa cu sare,la fel ca cea din mare.
Acuma e nașpa că ai înghițit, cel mai probabil urina cuiva, însă nu te afectează! Sucurile și dulciurile afectează mai tare decât niște apă de mare cu aroma rolling on the floor
Scuze, dar chiar așa-i, din păcate

| Simpatic a răspuns (pentru Hyperion7):

Totusi sarea dezinfecteazawinking

| Hyperion7 a răspuns (pentru Simpatic):

Eh,da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In apa aia se pisă toti, bea o tulaughing

| Alexia999997777777777777 a răspuns (pentru anonim_4396):

Poate doar needucați care nu știu ca exista toalete amenajate.

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Nu cred ca ai de ce sa te îngrijorezi acum, mai multa atenție pe viitor.
Dacă semnalezi evident anumite probleme după o perioada de timp, contactează medicul.