Salut,mai asteapta raspunsuri aici. totodata ce probleme ai din curiozitate?
Simptomele sunt urmatoarele:
presiune în cap mai mult pe partea fronatala, o presiune pe care o am și acum dar puțin mai intensă.
vederea îmi era afectată în ideea în care nu putem sa mă focusez pe un anumit obiect sau detaliu cu toate ca vederea mea este 20/20
nu mai aveam senzația spațiului în ideea în care eram conștient doar de ce este în fata mea, tot ce era în spatele meu era pur și simplu pentru mintea mea dispărut, nu exista.
Am facut cred orice analiza posibila, inclusiv RMN cranian.
Am avut 6 tratamente psihiatrice care nu au dat niciun semn de inbunatatire.
Încearcă să mergi la un neuropsihiatru nu la un psihiatru sa investigheze mai amănunțit ce ai. Poate daca e foarte grav te baga in seama și îți dă tratament.
Multumesc.
Incearca daca vrei ce ti-am scris mai jos : vezi daca-ti revii
Stai o secunda pe pat. Stabileste-ti sa termini cu ceea ce-ti ceri pentru o perioada,ma refer la tot,fara sa punem o tinta anume daca se vor intampla bine, daca nu tot bine, atat iau cat am parte gratis (fara implicare ). Apare ceva, orice chestie de facut vei fi o baterie descarcata care o lasa simplei intamplari, NEIMPLICAT.
(faci asta 2-3 ore, daca-ti trece iti reincepi activitatea, daca observati ca se intoarce refaci chestia si imi zici
Te referi la urgente? Nu cred ca exista boli psihiatrice urgente, iar la sectia de psihiatrie nu te primeste pentu consultatie.
Nu te primeste nimeni daca mergi in garda, ca nu esti urgenta.
Fa-ti programare la medic, asa cum este normal.