| bradutuI99 a întrebat:

Salut, aseara am venit din banchetul de clasa a 12 a care s-a tinut in Bulgaria. Acolo am baut mult, de toate, de la cocktailuri la bere fara sa imi vina sa vomit, in schimb m-am imbatat bine. In ultima seara bausem cel mai mult si am tras si 3 fumuri dintr un spice care mi-a pus capac, efectiv nu mi mai aduc aminte nimic.
In dimineata asta m-am trezit si ma simt foarte ametit, ca si cum as fi beat si nu stiu ce sa fac.
Daca ai citit pana aici poate ai putea sa-ti dai cu parerea deapre ce e de facut.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

La ce te asteptai?
Hidarateaza te, mananca, dormi.

| Alexandru_Alexciuc_1978 a răspuns:

Mahmureala poate? Te poate tine pana la 3 zile la cum ai baut...Si eu am luat blackout si m-a durut stomacul a doua zi tot timpul.

| andiceasu95 a răspuns:

Pai normal stai in pat bea apa bea pastile de burta cap etc si in cateva zile o sa iti treaca

| bradutuI99 explică (pentru Alexandru_Alexciuc_1978):

Problema e ca ieri n-am baut decat o bere seara si m-am simtit destul de ok si tocmai azi m-a luat ameteala...

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru bradutuI99):

Nasol atunci, inseamna ca ai fumat niste cacaturi care ti au facut rau. Probabil e cazul sa treci pe la medic. Cine stie ce tampenii ai bagat in tine.

| RoCkKiD a răspuns:

Se numeste mahmureala, daca e urata poate tine si 2 zile. Baga cat mai multa apa + sucuri naturale. Incearca sa te rezumi la mancaruri usoare (gen salate) fara prajeeli ca sa nu ti se faca rau si cat mai multe fructe zemoase. Daca simti ca nu prea esti functional se rezolva pe perioade scurte cu cate o cafea.

spor

| bradutuI99 explică (pentru RoCkKiD):

Am baut 2 cafele pana acum si incep sa ma simt ceva mai bine, sper sa-mi treaca pana diseara

| mudokins78 a răspuns:

Nu mai consuma Kokainum frate ca iti arzi procesorul!,. dupa ce ca ramul e mic!,.

| RoCkKiD a răspuns (pentru bradutuI99):

Am lasat cafelele la finalul postului pentru ca stiam ca pe astea o sa sari. Restul sunt mai importante happy

| Adry05 a răspuns:

Bea cat mai multa apa si dormi mult.

| bradutuI99 explică (pentru Adry05):

Deja e a 3 a zi de cand am venit din banchet si ma simt la fel de ametit si am mai si racit. nu stiu ce sa fac sa mi treaca, ma simt super slabit