Mahmureala poate? Te poate tine pana la 3 zile la cum ai baut...Si eu am luat blackout si m-a durut stomacul a doua zi tot timpul.
Pai normal stai in pat bea apa bea pastile de burta cap etc si in cateva zile o sa iti treaca
Problema e ca ieri n-am baut decat o bere seara si m-am simtit destul de ok si tocmai azi m-a luat ameteala...
Nasol atunci, inseamna ca ai fumat niste cacaturi care ti au facut rau. Probabil e cazul sa treci pe la medic. Cine stie ce tampenii ai bagat in tine.
Se numeste mahmureala, daca e urata poate tine si 2 zile. Baga cat mai multa apa + sucuri naturale. Incearca sa te rezumi la mancaruri usoare (gen salate) fara prajeeli ca sa nu ti se faca rau si cat mai multe fructe zemoase. Daca simti ca nu prea esti functional se rezolva pe perioade scurte cu cate o cafea.
spor
Am baut 2 cafele pana acum si incep sa ma simt ceva mai bine, sper sa-mi treaca pana diseara
Nu mai consuma Kokainum frate ca iti arzi procesorul!,. dupa ce ca ramul e mic!,.
Am lasat cafelele la finalul postului pentru ca stiam ca pe astea o sa sari. Restul sunt mai importante
Deja e a 3 a zi de cand am venit din banchet si ma simt la fel de ametit si am mai si racit. nu stiu ce sa fac sa mi treaca, ma simt super slabit