| caritas a întrebat:

Salut baieti...am o intrebare care suna c-am imposibila...azi dimineata in Resita au fost -1 grad, si eu am mers in tricou la scoala cu o distanta dintre casa mea si scoala 1km,faza e ca eu nu am simtit frigul,nu am tremurat,nu mi-a inghetat nasul,urechile nimic, parca era o zi normala de vara.Ar trebuii sa merg sa-mi fac niste controale sau ceva? nu e primadata cand merg asa, am mai fost si iarna cand era zapada si tot nu il simteam

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| BlueViP a răspuns:

Ori ai superputeri, ori esti extrasterestru, ori esti un experiment al oamenilor de stiinta!

Poate ca asta e stilul tau, adica un eschimos ar umbla in bermude iarna la noi. Daca chiar te ingrijoreaza ai putea sa faci un control.

| Caro34 a răspuns:

Eu zic sa mergi la medic pentru un consult. Este posibil ca, corpul tau sa nu detecteze: frigul, caldura etc., asta daca nu esti deja calit. Daca ai mers de mai multe ori, e OK (esti calit si organismul e obisnuit!), dar daca numai de 2 - 3 ori, atunci mergi la medic fiindca te poti imbolnavi si-i periculos! Plamanii sunt fragili... Oricare ar fi treaba, e bine sa mergi imbracat corespunzator fiindca candva toate acestea te vor ajunge si ingrosi nr pacientilor mei din spital. As prefera sa fie mai putini oameni bolnavi si mai multi fericiti si sanatosi. Vad cazuri nasoale si ma doare sufletul! Ai grija de tine, nimeni altcineva nu te va aprecia mai mult decat tu o faci! Viata ta este importanta, nu esti aici degeaba, deci lupta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Wow,sunt uimita!
Nu pot crede ca exista asa ceva totusi.
Pai doar daca te ingrijoreaza ar fi bine sa mergi la medic.
Te pup!

| xxx8 a răspuns:

Pai azi e zi libera nu se face scoala deci practic ori ai mers acolo si ai vazut ca nu e nimeni ori de fapt nu ai mers nicaieri si asta e o aberatie pentru ca nu e posibil sa ai sangele asa cald ar insemna sa ai tot timpul temperatura ca si cum ai fi racit sau ceva de genul

| KodrutZ a răspuns:

Nu, ar trebui sa mergi intr-o excursie la Cercul Polar. Pentru "necredinciosi" - nu va mai agitati, unii au o toleranta mult mai mare la frig decit media, altii la caldura - eu la un moment dat am stat vreo 10 minute pe afara din bloc in papuci, picioarele goale, pantaloni lungi de trening si maieu la -15 grade incercind sa bag o mitza inauntru sa nu inghete pe afara. Intr-un tirziu, am reusit. Nu am racit sau altceva. Desigur ca de obicei ma imbrac adecvat situatiei, dar uneori se intimpla sa ma prinda frigul pe-afara mai despuiat asa. Ca un contraexemplu, am fost la o nunta de curind si, cu tot cu costum+camasa pe mine, iar afara probabil vreo 15 grade pe putin, am racit. Bine, si masa mea era pe linga usa pe care o frecau toti, dar zic de idee.

| caritas explică (pentru Caro34):

Poi eu toata iarna am fost in tricou la scoala, si eram cel mai sanatos din clasa in condiitile in care jumatate din clasa era racita...asta inseamna ca sunt deja calit?

| caritas explică (pentru xxx8):

Poate la scoala ta nu se facea, la mine s-au tinut cursurile.