| Ingognito a întrebat:

Salut ce exercitii recomandatii pentru arderea grasimilor? De 2 saptamanii nu mai mananc multe alimente bogate in zahar fara paine doar 1 - 2 mese pe zi si nu mai beau nici suc. Am slabit in primele 3 zile 2kg de cand m-am apucat si de atunci greutatea mea este aproape constanta pierd cam 100-300gr pe zi sa zic, si ma gandeam daca exista exercitii ce le pot face la sala sau acasa care pot ajuta la arderea grasimii

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Eu îți spun după 3 încercări de slăbire, totul sta în dieta și în sport ca Suport pentru sănătate, legume multe, fructe și carne

| VoidEternal a răspuns:

Orice exercițiu îți ridică pulsul e bun. Cardio. Cu mențiunea că nu poți targeta doar grăsimea când faci mult cardio. Posibil sa pierzi și masa musculara. Oricum ritmul de 300 de grame pe zi e unul bun. Nici sa slăbești prea repede nu e ok.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te angajezi la glovo și livrezi mâncarea pe jos. Într-o luna slăbești 10 kg, cel puțin.

| Catalin77945 a răspuns:

Amice la finalul zilei calories out vs calories in, calculeaza-ti tdee ul aici https://tdeecalculator.net in facut de cat de tare faci activitatea si vezi, calculeaza ti ce mananci si totul o sa fie bine

| Cehoslovacia a răspuns:

Pune mana mananca calitativ 4-5 mese pe zi, implementeaza in antrenamentul tau si cardio, cu inclinatie cat mai mare si viteza moderata si nu 5-10 minute,aici ajustezi saptamanal in functie de ce arata cantarul, cantareste-te zilnic si masoara-te saptamanal ( talie, coapse, piept) si dupa tragi linie : maresti viteza/inclinatia sau reduci kcal.
tu sa-mi spui mie ca ai slabit cand iti scade talia, nu cand scazi numarul de kg care este influentat de destul de multe lucruri happy
la mintea ta te intreb si eu, vrei sa tragi de fiare cu 1-2 mese pe zi?