Eu îți spun după 3 încercări de slăbire, totul sta în dieta și în sport ca Suport pentru sănătate, legume multe, fructe și carne
Orice exercițiu îți ridică pulsul e bun. Cardio. Cu mențiunea că nu poți targeta doar grăsimea când faci mult cardio. Posibil sa pierzi și masa musculara. Oricum ritmul de 300 de grame pe zi e unul bun. Nici sa slăbești prea repede nu e ok.
Amice la finalul zilei calories out vs calories in, calculeaza-ti tdee ul aici https://tdeecalculator.net in facut de cat de tare faci activitatea si vezi, calculeaza ti ce mananci si totul o sa fie bine
Pune mana mananca calitativ 4-5 mese pe zi, implementeaza in antrenamentul tau si cardio, cu inclinatie cat mai mare si viteza moderata si nu 5-10 minute,aici ajustezi saptamanal in functie de ce arata cantarul, cantareste-te zilnic si masoara-te saptamanal ( talie, coapse, piept) si dupa tragi linie : maresti viteza/inclinatia sau reduci kcal.
tu sa-mi spui mie ca ai slabit cand iti scade talia, nu cand scazi numarul de kg care este influentat de destul de multe lucruri
la mintea ta te intreb si eu, vrei sa tragi de fiare cu 1-2 mese pe zi?