| CorleoneGyovanny a întrebat:

Salut
Ce înseamnă cand visezi ca te ai tuns 0? Adică chel

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nimic nene, visele nu semnifica nimic

| dullcat a răspuns:

Buna.Visele nu inseamna nimic in realitate.

| Catrice a răspuns:

Ca trebuie neapărat sa te tunzi

Răspuns utilizator avertizat
| nyoentox2002 a răspuns:

Cine știe, cred că ai avut de multe ori teama asta, că atunci când te gândești mult la o chestie incepi sa visezi

| Giulia911 a răspuns:

Inseamna ca aveai păduchi

Răspuns utilizator avertizat
| Drake21 a răspuns:

Nu stiu laughing dar din propria experienta sa stii ca astia chelbosi e inteligenti ca persoane

| FindMyName a răspuns:

Bună. Haide mai întâi sa îți scriu ce inseamna visele
- Visul este o formă de imaginație involuntară cu conținut de material inconștient și expriență subconștientă constând dintr-o succesiune de imagini, sunete, idei, emoții și alte senzații care apar, de obicei, în timpul somnului, dar mai ales în cazul tipului de somn în care ochii se mișcă.
Știi ca se mai spune ca dacă visezi ca cineva plânge sau că plângi tu, înseamnă fericire.
Dacă râde cineva sau tu, inseamna tristețe.
Iată ce inseamna cand te tunzi la zero(chel):
VISEZI CĂ TE TUNZI INCOMPLET
Dacă în vis te-ai lăsat tuns incomplet, înseamnă că norocul nu este de partea ta în ultima vreme. Orice aventuri ai plănui, sunt șanse ca acestea să nu aibă succes. Eforturile tale riscă să fie în zadar, iar în calea ta spre succes există o mulțime de obstacole.
Acest vis poate semnala, de asemenea, că te lași ușor afectat de situații nefericite sau de opiniile altora. Visul îți sugerează să fii mai încrezător și mai ferm în capacitățile și deciziile tale.

Poți apăsa link-ul de aici sa citesti mai multe despre aceasta:

https://www.libertatea.ro/......zi-4420793

Părerea mea visele nu semnifica ceva, sunt doar imaginații. Dar acum nu știu exact!

| MireP a răspuns:

Inseamna ca visele nu inseamna nimic.