| TheGodfatherDumDeeDum a întrebat:

De ceva timp am inceput sa ma analizez si am observat urmatorul lucru: in momentul in care ma bat cu cineva daca imi da un pumn, ii dau un pumn, imi da peste mana, ii dau peste mana sau da in mainile mele,(ati inteles ce-am vrut sa zic xD) parca nu mai am vlaga in maini, ca o durere de-aia seaca daca intelegi. Am observat asta si cand dau spre exemplu in mana lui sau in ceva cu putere, ma ia un fel de durere seaca de asta de parca te paralizeaza. Ce-as putea sa fac ca sa nu mai am aceasta problema? Scuzati ca m-am cam lungit, am vrut sa ma fac inteles, multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cat de smardoi sa fii sa te bati atat de des incat sa analizezi cum iei bataie?

| Lukasz a răspuns:

Ciudat.
Eu zic să eviţi violenţa, deoarece nu te ajută cu nimic.
Sau pur şi simplu îi dai undeva să il doară să nu mai iţi dea el ţie inapoi (dacă ma înţelegi ce spun).
Dar totuşi revin la ideea că mai bine nu te baţi, stai la locul tău.