| Twister09 a întrebat:

Salut, este cineva vaccinat de covid?
Aveți ceva simptome?
Unii se plâng ca după vaccin au făcut cancer, probleme cu plămânii, cheaguri de sange.
Oare sa fie adevărat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
23 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Acum te-ai trezit sa intrebi de simptome, după atata timp?
Pot spune ca dupa ce m-am vaccinat nu am mai avut nici macar o răceală. Nu că aș fi răcit prea des până atunci.

| romeo78 a răspuns:

România a ajuns în topul rușinii europene în privința rujeolei la copii, cu 80% din cazuri în Europa, iar unii mai întreabă de vaccin anticovid. Fantastic!
Mai bine v-ați întreba dacă ar izbucni o epidemie în România de boli ale copilăriei și ar începe să se moară pe capete, de la sugari, adolescenți, adulți, toți nevaccinați, tot despre efectele adverse ale vaccinului ați vorbi sau despre faptul că este nevoie de o campanie de vaccinare obligatorie?
Știți ce e trist? Că niște adulți, distrug viitorul unor copii, doar pentru că au "pitici pe creier" și trăiesc în bula rețelelor sociale, crezând toate tâmpeniile care se scriu!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Au trecut 4 ani deja, sa vaccinat jumate de glob. Mai au sens conspirațiile astea imbecile?

| mihai69 a răspuns:

Am trei vaccinuri făcute.
Au fost bolnavi de COVID în casă și nu am luat.
Niciun simptom neplăcut.
Pe de altă parte, chiar și banala aspirină are posibile efecte adverse, așa că...

| doctorandus a răspuns:

Exista oameni care au avut probleme. Probabil 10-20 oameni au murit din cauza vaccinarii. In timp ce sute de mii au fost salvati de la moarte.

| doctorandus a răspuns (pentru doctorandus):

Iar a muri de COVID nu e cel mai grav lucru care ti se poate intampla: mori si nu-ti mai pasa. Dar sunt multi care raman handicapati cu long COVID. Aia nu mai sunt apti de muncă. Circa 2% din infectii se soldeaza cu long COVID.

| anonimg a răspuns:

Sunt mulți care nu știu ce înseamnă libertatea de conștiință. Ei ar călca în picioare conștiința altora, mai rău și cu mai multă plăcere decât ar face-o diavolul. Pe ei îi întrebi de simptome? Ei n-ar vorbi nici dacă ar fi pe patul de suferință.
Susțin activitatea medicală și progresele științei, inclusiv medicina modernă. Dar, (există un "dar") când se calcă în picioare conștiința oamenilor, atunci nu mă mai joc.
Dumnezeu nu forțează conștiința nimănui, ci o protejează; se cred oamenii dumnezei de încearcă să treacă dincolo de ceea ce protejează Dumnezeu?
Cu ce sunt cei nevaccinați de vină dacă guvernele au găsit soluția, dar nu știu să vorbească despre ea?! Sunt total împotriva teoriilor conspiraționiste; dar se pare că acești conspiraționiști știu să vorbească mai bine decât guvernele. Ei știu să convingă lumea; pe când guvernele sunt mute. Legile trebuiesc explicate; altfel ele sunt văzute ca niște aberații; ca o vomă ce nu poate fi înghițită de unii.
Doar comuniștii acceptă lucrurile fără să-și pună întrebări; le acceptă de frică. Iar cei care își pun întrebări sunt considerați ciudați. Unui copil trebuie să-i explici de ce trebuie să facă una și să nu facă pe cealaltă. Iar când părinții se ceartă și între ei așa cum se certau partidele politice în vremea aceea care să apuce ciolanul cel mare, cine să mai facă coadă la vaccinare? Iar și cei care făceau coadă, plăteau pentru ca să primească actul doveditor.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonimg):

Cica doar comunistii accepta lucrurile fara sa-si puna intrebari spune unul care vine cu dumnezei pe aici...

| suntserios a răspuns (pentru anonimg):

Vaccinul a fost explicat foarte bine de catre medici, politicieni, voluntari si alte persoane publice... insa educatia nu a permis tuturor sa inteleaga aceste explicatii... a fost mai usor de inteles explicatia unui popa care zicea ca o sa ne iasa solzi.

| anonimg a răspuns (pentru suntserios):

Biserica adventistă de ziua a șaptea nu s-a opus vaccinarii. Poate că altele, da; dar aceasta nu. Dar mi-a plăcut pentru că biserica nu s-a atins de conștiința oamenilor. Și de asemenea biserica și membrii ei s-au supus reglementărilor statului, mai ales pentru că noi susținem sănătatea și o promovăm.
Dar statul român a intrat cu bocancii în viețile, în conștiința cetățenilor. Și nu, nu a explicat cum stau lucrurile. Singura explicație a statului a fost cam așa: "Dacă faci ca mine e bine; dacă nu te supui, vei fi restricționat." Iar asta nu înseamnă explicație, ci opresiune.

| suntserios a răspuns (pentru anonimg):

Dupa cum ziceam, statul a explicat foarte clar cum functioneaza vaccinul si cat de sigur este. Ca de altfel nici nu a fost nimic special in vaccinul asta, doar o alta tulpina care a fost identificata si adapatata unui vaccin.

Faptul ca unii nu au inteles cum functioneaza vaccinul e vina lipsei de educatie... care da, in final e tot vina statului... dar asta e alta discutie.

Biserica ta e o minoritate si nu ma intereseaza ca nu are influenta asupra societatii romanesti. Insa biserica ortodoxa s-a opus uneori chiar violent vaccinarii...

cat despre stat, stii ce? Statul nu iti da voie nici sa dai cu pumnul in cap pe strada? Asta nu e tot opresiune?

| gabicoo a răspuns:

Eu am fost vaccinat de trei ori și nu am avut efecte secundare. După ce nu s-au mai făcut vaccinări m-am îmbolnăvit de două ori de Covid. Boala este foarte grea iar efectele pe termen lung ale bolii sunt foarte rele.

| johnnny123 a răspuns:

Întrebi în anul 2025 dacă "este cineva vaccinat de covid"? Da, cam 5.5 miliarde de oameni.

Iar dacă te luai după antivacciniști, până acum ar fi trebuit să moară jumătate din populația planetei din cauza vaccinului...

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Sau alte probleme grave de sanatate!
Intreaba medicii, nu pe forumuri!

| Cipi1212 a răspuns:

Eu nu sunt vaccinat pentru că vaccinul nu are vechime.

| chironescu a răspuns:

Cei care trăiesc încă, mental, în secolul XVII au efecte secundare la știință și medicină.

| gabicoo a răspuns (pentru chironescu):

Vezi că jignești trei sferturi din populația Românicăi.winking

| chironescu a răspuns (pentru gabicoo):

Doar intenționat și asumat, altfel nu-i jignesc. Dacă se poate considera jignire când îi spui unuia care crede că pământul e plat că planeta e de fapt rotundă.

| GamingSoloInRetea a răspuns:

Nu l-am făcut! Părinții mei l-au făcut în februarie 2021 și sunt bine! Dar în orașul meu majoritatea sunt sceptici și încă cred in faza cu bolile de la vaccin! Citesc chestii de pe net și le cred imediat fără sa se informeze și din alta parte

| GamingSoloInRetea a răspuns (pentru GamingSoloInRetea):

O întrebare! De ce acum te întreb de efectele adverse și nu în urma de cu 2-3 ani?

| Beatrice011 a răspuns:

Buna! Eu l-am făcut acum 3 ani, si nu am nici o problema(nu cred)

| Cuc_Maria__GNLT a răspuns:

Da! Când au băgat cipul, m-au zgâriat și cheaguri de sânge cat prosopul de baie au ieșit dintre zgârieturi.Si am chestia asta de. doua ori pe an! Ceas! Chiar nu vă dați seama că sunt spuse intenționat să ne sperie, dracu'stie de ce! Se distrează așa cum am făcut și eu, in prima parte! E o injecție?