anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, eu as vrea sa practic culturism pentru muschi mai puternici 80% din baieti din clasa mea il practica, dar parintii nu ma lasa mai exact mama cica nu e sanatos sa ridic greutati ca fac hernie sau nu stiu ce prostii uneori mai fac si acasa dar totusi as vrea sa fac la sala ce e de facut? sad
(baiat, 14 ani)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DrDeath a răspuns:

Zii mamei tale sa vb. cu antrenorulwinking. Sportul prinde bine.Si eu am facut culturism 5 luni si am luat si proteine sa vezi ce vine aratwinking. Acum m-am lasat ca m-am plictisit deoarece nu am mai avut cu cine sa merg.

3 răspunsuri:
| Serendipity17 a răspuns:

Culturism?laughing poate freaca si aia niste gantere, dar culturism in nici un caz. e bine sa faci miscare tongue la 14 ani nu te dezlvolti cine stie ce, dar poti sa faci.

| Mihai212 a răspuns:

Du-te cu mama ta la un doctor de specialitate si informeazate.

| Bl3ndDjBl3nd a răspuns:

Zi mamei ta sa vb cu un doctor de sport happy sa se convinga ca daca faci exercitiile corect adio hernie tongue