| Denila123 a întrebat:

Salut, mi-am dat cu botul la secera in genunchi si a ieșit o bula sau ce o fi fost.Am ținut bandaj sa se oprească sângele si ma doare de moarte, ce sfaturi îmi dați?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Adi_Andrei_1994 a răspuns:

Salut! Dati cu oxacilina si cicatrizina sprei! O sa ti se inchida rana in 24 de ore maxim 48 de ore depinde cat de adanca este gaura!

17 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Bula?

Spirt+ventilator. Compresie continua.

| SkyPilot a răspuns:

Te duci urgent la un doctor, ai nevoie de dezinfectare si eventual sa te coasa.

| Macovei_Edy_2000 a răspuns:

Sa te duci la un control medical, daca secerea era ruginuta exista riscuri mari sa fie infectie.

| GdX a răspuns:

Bravo nene. DU-te la medicul de familie sa iti faca un vaccin antitetanus si sa te curete.

| GabyT10 a răspuns:

Ia un antiinflamator (ex: Ketonal Forte) si mergi urgent la medic pentru a face vaccinul antitetanos.Multa sanatate iti doresc

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Te duci la urgente ce naiba

| FaraNume1245 a răspuns:

Să nu mai scrii "genunche".

| Denila123 explică (pentru Frank51):

Mersi cu spirt n-am o
Încercat, OSA încerc azi

| Denila123 explică (pentru Macovei_Edy_2000):

La medic nu am timp sa ma duc, am la treburi de nu mai stiu eu!

| Denila123 explică (pentru FaraNume1245):

Dc

| Denila123 explică (pentru supadeceapa):

Nam când lume sa merg la urgenta medic, daca Nui termin acu de tăiat nau când sa se mai usuce

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru Denila123):

Daca mori de la o infectie sau de la sangerare, nu mai termini in veci laughing

| Denila123 explică (pentru supadeceapa):

Mmm așa e, da vad ca ma mai lăsat durerea.
Eau oxacilina din 6in 6 ore.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru Denila123):

Macar la o farmacie du-te... si cere un sfat

| Denila123 explică (pentru Adi_Andrei_1994):

Mersi mult, am dat si chiar a făcut minuni sprayul nu ma ma doare rău, acum pot tăia coceni fara frica si mai multa atenți ...va mulțumesc sunteți cei mai tari

| Adi_Andrei_1994 a răspuns (pentru Denila123):

Nu ai pentru ce!

| Denila123 explică (pentru Denila123):

Am vrut sa scriu :nu am cum sa merg la medic, daca nu termin coceni de tăiat așa rămân cu ei.